Έσβησε το αήττητο…στις λεπτομέρειες


 Ο Παναθηναϊκός ήταν αρκετά διαβασμένος για το ντέρμπι της Νέας Φιλαδέλφειας, αλλά αρκετά ακίνδυνος επιθετικά και σε μια φάση -που σηκώνει συζήτηση- δέχθηκε ένα φθηνό γκολ και μπήκε τέλος στο αήττητο του.

Αν και νομοτελειακά κάποτε θα χάναμε, η πραγματικότητα του σημερινού παιχνιδιού λέει πως αυτή η ήττα θα μπορούσε εύκολα να αποφευχθεί και η απόσταση να παρέμενε στους 7 βαθμούς. Όπως και να έχει, χάσαμε στην έδρα του δεύτερου κι αυτό έχει την σημασία του, για να μην αρχίσει απο αύριο οποιαδήποτε πιθανή καταστροφολογία.

Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είναι πρώτη με 4 βαθμούς διαφορά και οφείλει να κάνει μια νέα αρχή, ώστε να μην αφήσει άλλους βαθμούς σε παιχνίδια τύπου Ιωνικού και Όφη. Γιατί σε αυτά τα παιχνίδια έγινε η ζημιά και όχι στο σημερινό.

Όμως ο Παναθηναϊκός οφείλει πρώτον να πάρει έτοιμους παίκτες που θα του δώσουν βάθος και δεύτερον να εξελίξει το επιθετικό του παιχνίδι, που έχει υποστεί καθίζηση και προκαλεί προβληματισμό.

Την επόμενη Κυριακή έχουμε ένα παιχνίδι πολύ πιο σημαντικό από το σημερινό. Στα Ιωάννινα. Να μην αφήσουμε βαθμούς όπως οι υπόλοιποι και να μην επιτρέψουμε να μπούμε σε περίοδο κρίσης, καθώς θα έπονται το εντός με Πάοκ και το εκτός στην Τρίπολη.

Όπως και να έχει, το κρίμα μένει γιατί δεν ήταν παιχνίδι που πήγαινε για ήττα.

Αλλά παραμένουμε και πρώτοι, έτσι; 


Σχόλια