Βαριά άρρωστος...


 Τι κι αν
αγωνίστηκε για το περιορισμένων δυνατοτήτων πρωτάθλημα κόντρα στο Περιστέρι...

Τι κι αν βρέθηκε να προηγείται με 21 πόντους...

Τι κι αν έχουν προηγηθεί προκλητικά απαράδεκτες εμφανίσεις...

Η ομάδα του Ράντονιτς είτε έσκασε, είτε αδυνατεί να διαχειριστεί την πίεση που μόνη της έβαλε με τις εμφανίσεις της. Κέρδισε στον πόντο το Περιστέρι, προσπαθώντας να βγάλει άμυνα στην τελευταία φάση για να μην χάσει το παιχνίδι.

Σε όποια περίπτωση, επιβεβαίωσε και σήμερα πως είναι βαριά άρρωστη.

Κανονικά, η κριτική θα έπρεπε να περιοριστεί σε προπονητές και παίκτες. Αλλά οι λέξεις κανονικά και μπασκετικός Παναθηναϊκός (ποιος θα το περίμενε...)  δεν πάνε εδώ και πολύ καιρό μαζί.

Δυστυχώς, την μπαγκέτα την κρατάει ένας άνθρωπος που δεν εμπνέει πλέον εμπιστοσύνη και μοιάζει σαν ο Παναθηναϊκός να εξαρτάται από την εξέλιξη του ΟΑΚΑ και της παραχώρησης του.

Ό,ΤΙ κίνηση κι αν γίνει δεν θα αλλάξει ουσιαστικά την εικόνα της ομάδας. Όσο δεν υπάρχει πλάνο, θα υπάρχουν συνεχώς σπασμωδικές αλλαγές. Κι όσο αυτή η κατάσταση συνεχίζεται, τόσο θα συνηθίζουμε στα όλο και λιγότερα.


ΥΓ: Όλα γίνονται χειρότερα καθώς την ίδια στιγμή που ο Παναθηναϊκός μοιάζει άρρωστος, ο γαύρος παρουσιάζεται υγιής σε όλα τα επίπεδα...

ΥΓ2: Δεν υπάρχει κάτι που να μην έχει γραφτεί για τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ όλα αυτά τα χρόνια. Ίσως μόνο αυτό...πως λόγω επιθέτου και συνεχών διλημμάτων, ήταν σαν...ταμπού να παραδεχτούμε πως απλά δεν κάνει για το μέγεθος του Συλλόγου.

ΥΓ3: Εάν επιβεβαιωθεί πως ο Παππάς κατεβαίνει στην πολιτική, καταλαβαίνετε με πόση σοβαρότητα γίνεται ο προγραμματισμός της ομάδας.

Σχόλια