Επίδειξη αδυναμίας


 Συνηθίζουμε να γράφουμε πως ο μπασκετικός Παναθηναϊκός δεν θυμίζει σε τίποτα πλέον το -πάλαι πότε- τμήμα πρότυπο που λειτουργούσε άρτια και έφερνε αναπόφευκτα την μια επιτυχία μετά την άλλη. Η συνεχής εναλλαγή πλάνων σε συνδυασμό με την φυγή όλων των προσώπων που ήταν τα θεμέλια αυτού του οικοδομήματος έχουν καταντήσει πλέον το τμήμα να βγάζει ασθένειες σε κάθε επίπεδο.

Το αγωνιστικό είναι η βιτρίνα ή αν θέλετε ο τελευταίος κρίκος της αλυσίδας. Για να φτάσουμε στην εντός παρκέ ανεπάρκεια συντελούνται ταυτόχρονα περιστατικά που...δεν βοηθούν στην ομαλή λειτουργία της ομάδας.

Ένα από αυτά είναι η υπόθεση Άντριους και η πολύμηνη αδυναμία του τριφυλλιού να αποδεσμευτεί από τον Αμερικάνο γκαρντ. 

Κι αυτή η αδυναμία γίνεται ακόμη πιο έντονη, όταν ολόκληρος Παναθηναϊκός αναγκάζεται να προβάλει το θέμα και να...ρίξει στην πυρά τον παίκτη. Ή για να το πούμε κι αλλιώς, η αδυναμία κάνει μπαμ όταν πρέπει στον χορό να μπουν τα ΜΜΕ, όπως η σύγχρονη πράβδα το Sdna, για να επικοινωνήσουν το θέμα.

Άλλα χρόνια, είτε ένα τέτοιο ζήτημα δεν θα είχε τραβήξει, είτε δεν θα παίρναμε χαμπάρι τίποτα, μιας και τίποτα δεν θα τολμούσε να βγει εκτός αποδυτηρίων. Πλέον αυτό δεν ισχύει και το τριφύλλι κάνει και εδώ επίδειξη...αδυναμίας.


ΥΓ: Υπάρχουν Παναθηναϊκοί που πανηγυρίζουν για την αντίδραση του ΔΓ στην δηλώσεις των Αγγελόπουλων και δεν αντιλαμβάνονται πως ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα...

Σχόλια