Πατάει γερά στην κορυφή, δεν πατάει καλά στο γήπεδο


 Δέκα αγωνιστικές
πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να προπορεύεται με αυξημένη διαφορά. Μετά την 16η αγωνιστική, το τριφύλλι πέρασε δύσκολα από την Λιβαδειά με 0-1 και μεγάλωσε ξανά την απόσταση με την Άεκ που έχασε στα Ιωάννινα.

Έτσι, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς θα πάει στην Νέα Φιλαδέλφεια με 7 βαθμούς διαφορά και την Κυριακή θα κληθεί να δώσει ξανά απαντήσεις σε πολλά μέτωπα αλλά και να κάνει το πρώτο αποφασιστικό βήμα για το πρωτάθλημα. Εάν περάσει από την έδρα της Άεκ, τότε δύσκολα η λήξη της κανονικής διάρκειας θα τον βρει με σημαντικές βαθμολογικές απώλειες.

Δύσκολα είπα;

Γράψτε λάθος.

Όσο δυνατά πατάει στην κορυφή το τριφύλλι, τόσο δυνατά δεν πατάει στο χορτάρι τις τελευταίες 3 αγωνιστικές. Με την σημερινή εμφάνιση να είναι χειρότερη από τα ματς κόντρα σε Ιωνικό και Όφη, παρότι κερδίσαμε. Γιατί στα προηγούμενα δύο παιχνίδια μπορεί να μην πήραμε τους βαθμούς της νίκης, όμως σε μεγάλα διαστήματα των αγώνων κάναμε το παιχνίδι μας. Σήμερα κάτι τέτοιο δεν συνέβη, με την ομάδα να παίζει ξανά με την φωτιά, αλλά να μοιάζει και πιο παθητική από ποτέ.

Φταίνε οι γκέλες; Φταίει το βάρος του φαβορί; Φταίνε οι αλλαγές που δεν υπάρχουν;

Δεν ξέρω, αλλά σύμπτωση επαναλαμβανόμενη δεν μπορεί να αντιμετωπίζεται ως σύμπτωση και πρέπει να βρεθεί λύση για να μην καούμε. Και προφανώς δεν θα καούμε, εάν χάσουμε την Κυριακή. Όμως, εάν αυτές οι εμφανίσεις συνεχίσουν τότε είναι δεδομένο πως θα υπάρξουν κι άλλες εκτός προγράμματος απώλειες.

Κάθε αγωνιστική, το πρωτάθλημα φτάνει ολοένα και πιο κοντά μας. Η κατάκτηση του είναι περιττό να εξηγήσω πόσα οφέλη θα έχει. Οπότε ομάδα και κόσμος πρέπει να δράσουν με εξυπνάδα και αποφασιστικότητα. Σήμερα, το παιχνίδι πήγαινε καρφί να θυμίσει εκείνο του 2012. Ευτυχώς, η ομάδα βρήκε τον τρόπο να μην πετάξει βαθμούς και ο κόσμος αντέδρασε σαν πρωταθλητής απέναντι στα ματ. Το ματς μύριζε γκέλα και τελικά όχι μόνο δεν στραβοπατήσαμε αλλά βρεθήκαμε ακόμη πιο ευνοημένοι στο τέλος.


ΥΓ: Μπράβο στον κόσμο που καθημερινή κι εργάσιμη δεν πτοήθηκε και έδωσε βροντερό παρόν στο γήπεδο.

ΥΓ2: Αυτό που συνέβη στο ημίχρονο ήταν εγκληματικό. Είναι θέμα τύχης ότι έπειτα από τέτοια ενέργεια δεν συνέβη κάτι τραγικό. Είναι επικίνδυνο οι διεξαγωγές αγώνων να εξαρτώνται από άτομα που χρησιμοποιούν τα χημικά σαν νερόμποπες. Κι επειδή αυτό θα επαναληφθεί δεδομένα σε κάποιο άλλο γήπεδο, κάποια άλλη Κυριακή σε κάποιους άλλους, πρέπει να μην μπει κάτω από το χαλί η σημερινή ιστορία...

Σχόλια