To μεγαλύτερο κέρδος ήταν στην κερκίδα


 Το τμήμα του μπάσκετ ανεβαίνει αγωνιστικά, οι νίκες έρχονται και η σεζόν δεν κυλάει με την μάταια αίσθηση του...τίποτα. Κι όμως, το βράδυ της Πέμπτης ο Παναθηναϊκός ναι μεν κέρδισε την Ολίμπια Μιλάνο και μπήκε ζεστά στο κόλπο της 8άδας, αλλά η μεγάλη νίκη σημειώθηκε εκτός παρκέ.

Μετά από πάρα πολύ καιρό -σίγουρα πριν εμφανιστεί ο covid- το ΟΑΚΑ θύμιζε κάτι από τα παλιά. Η 29 ήταν γεμάτη, τα συνθήματα δεν σταμάταγαν και όταν το ματς έγινε ντέρμπι, όλο το κλειστό μίλησε με μια ατμόσφαιρα που είχαμε σχεδόν ξεχάσει.

Προφανώς, αυτή η κατάσταση ήταν ο κανόνας κάποτε και δεν είναι δεδομένο ότι αυτό θα επανέλθει εύκολα και άμεσα. Όμως, προφανώς, αυτός πρέπει να είναι ένας εκ των βασικών στόχων της ομάδας. Ή μάλλον για να το θέσω πιο απλά...ο πιο -μη αγωνιστικός- σημαντικός στόχος, καθώς -ειδικά- τα τελευταία 2 χρόνια που η ΚΑΕ ζούσε υπό την αμφιβολία που της δημιούργησε ο ιδιοκτήτης της, μπερδέψαμε τις προτεραιότητες.

Μια καθαρή οικονομικά ΚΑΕ δεν σημαίνει απαραίτητα πως θα ψήσει τον κόσμο και θα δημιουργήσει συνθήκες "κάστρου". Όμως, μια υγιής εικόνα με γεμάτο γήπεδο από κόσμο και θετική ενέργεια, μπορεί να ομορφύνει πολλές οικονομικές ασχήμιες και να λειτουργήσει ακόμη κι ως κινητήριος μοχλός για την βελτίωση της οικονομικής -ακόμη και αγωνιστικής- εικόνας.


ΥΓ: Ευτυχώς οι τιμές των εισιτηρίων έχουν πέσει σε σχέση με τα πρόσφατα χρόνια. Προφανώς, αυτό συνέβη λόγω της χαμηλής προσέλευσης. Ελπίζω, να μην χτυπήσουν ξανά ταβάνι εάν η ομάδα ψηλώσει τους στόχους της. Ο Παναθηναϊκός δεν νοείται να απευθύνεται στους λίγους.

ΥΓ2: Δυστυχώς, τα φθηνότερα εισιτήρια με τον γαύρο κυμαίνονται στα 25 ευρώ...

Σχόλια