Ρετάλια...


 Κάτι τυχάρπαστοι που φόραγαν την πράσινη φανέλα προσέφεραν στον κόσμο που γέμισε το ΟΑΚΑ γιορτινές μέρες, την μεγαλύτερη πίκρα που θα μπορούσαν. Ξεφτιλίστηκαν κόντρα στον γαύρο χάνοντας με 71-95 και συμπλήρωσαν μια μαύρη σελίδα στην ιστορία του Συλλόγου γνωρίζοντας την μεγαλύτερη εντός έδρας ήττα από αυτούς.

Πλήρως ανέτοιμοι, δίχως ενέργεια και καμία δόση ικανότητας να διαχειριστούν το ντέρμπι παράτησαν το ματς από το δεύτερο δεκάλεπτο. 

Το πάλαι πότε πιο ένδοξο τμήμα του Ελληνικού αθλητισμού συνεχίζει να βυθίζεται και να βιώνει πρωτόγνωρες καταστάσεις. Μένει να δούμε πότε θα μπει ένα στοπ και το τμήμα θα αποκτήσει ξανά πλάνο, φιλοδοξία και ικανότητα.

Μέχρι τότε θα χαιρόμαστε με ολοένα και πιο ασήμαντα επιτεύγματα...


ΥΓ: Τα καλύτερα έρχονται είχε ενημερώσει τον κόσμο του Συλλόγου ο ΔΓ το προηγούμενο καλοκαίρι. Προφανώς, θα έχουν κολλήσει στα διόδια.

ΥΓ2: Το τμήμα έχει ποδοφαιροποιηθεί σε όλα τα επίπεδα.

ΥΓ3: Και δεν έπαιζε ο καλύτερος τους παίκτης. Φανταστείτε...

ΥΓ4: Η κερκίδα φώναζε να παίξουν με τρέλα, να παίξουν με ψυχή...και σε λίγες ώρες όλοι αυτοί οι τυχάρπαστοι θα αντιμετωπίσουν σαν ακόμη μια ήττα.


*Ρετάλια: Μια λέξη που χρησιμοποιήθηκε από την Αθλητική Ηχώ μετά το 1-4 του Κυπέλλου του 2001 και νομίζω σήμερα την αξίζουν όλοι στο τμήμα μπάσκετ.

Σχόλια