Φαντάσου...


 Τέλος τα εισιτήρια για το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Sold out στην μη Ελληνική.

Μετά την νίκη με την Άεκ αναρωτιόμουν, εάν κάποιος μπορεί να φανταστεί τι σκηνικό θα επικρατεί στις τάξεις του κόσμου, εφόσον η ομάδα Φλεβάρη μήνα πηγαίνει για πρωτάθλημα.

Μετά και το διπλό στην Τούμπα, η μια (από τις πολλές) απάντηση δόθηκε.

Η Λεωφόρος θα είναι δεδομένα sold out σε κάθε παιχνίδι και η live παρακολούθηση των αγώνων της ομάδας θα είναι στα όρια της πολυτέλειας.


ΥΓ: Στα όρια της πολυτέλειας. Όχι στα όρια της εκμετάλλευσης. Καλό θα είναι η ΠΑΕ να προσέξει την τιμολογιακή της πολιτική και να μην...πάει να βγάλει από την μύγα ξύγκι. 

ΥΓ2: Δεν ξέρω πόσο εφικτό θα ήταν κάτι τέτοιο, αλλά εάν υπάρχει η δυνατότητα, ίσως θα έβγαζε νόημα η προπώληση των εισιτήριων για τα επόμενα εντός, ώστε να υπάρχει καλύτερη εικόνα και οργάνωση, τόσο για τον κόσμο, όσο και για την ίδια την ΠΑΕ.

ΥΓ3: Δίχως να τίθεται θέμα μετακόμισης, μιας και η αύρα που βγάζει η Λεωφόρος δίνει μοναδικό συγκριτικό πλεονέκτημα στην ομάδα μας αλλά και όλη η φάση δεν δύναται να συγκριθεί με κανένα άλλο γήπεδο του κόσμου...είναι δεδομένο πως εάν παίζαμε σε μεγαλύτερης χωρητικότητας, με αυτήν την ζήτηση που υπάρχει και θα υπάρξει φέτος, τότε τα έσοδα του Ερασιτέχνη από τις κάρτες φίλου θα έφταναν σε άλλα επίπεδα.

Σχόλια