Μπορεί να σημαίνει κάτι, μπορεί και τίποτα


 Δεν θα πάει λέει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην παρουσίασε που ήθελε να κάνει ο Μαρινάκης στην ΕΠΟ για την επαγγελματική διαδικασία, μιας και δεν συμφωνεί με την διαδικασία που ακολουθήθηκε από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Επιπλέον, όπως ανέφερε ο σταθμός του Αλαφούζου, η γραμμή που θέλει να περάσει η ΠΑΕ του είναι πως δεν κινείται με συμμαχίες αλλά με το καλό του Παναθηναϊκού και κρίνει κατά περίπτωση.

Ποιο είναι το εν κατακλείδι...

Όλο αυτό μπορεί να σημαίνει κάτι, μπορεί και τίποτα. Οι προσωπικές/επαγγελματικές φιλίες είναι τελείως αδιάφορες για την ομάδα, αν και δεδομένα τις επηρεάζουν με ζημιογόνο τρόπο στο παρελθόν.

Αυτό που μετράει είναι οι συγκεκριμένες αποφάσεις που παίρνει ο -κατά δυστύχημα- ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, τι αντίκτυπο αφήνουν στην ίδια την ομάδα. Δηλαδή, τι αντιμετώπιση λαμβάνει από τα διαιτητικά και πειθαρχικά όργανα.

Μέχρι στιγμής, ο Παναθηναϊκός πρέπει να ανάψει μια λαμπάδα στο...VAR, μιας και οι διαιτητές θα του είχαν στερήσει βαθμούς και νίκες με τις "πρωτόδικες" αποφάσεις τους. Ευτυχώς μέχρι σήμερα ό,τι λάθος έχει συμβεί, έχει διορθωθεί από την τεχνολογία, πλην της τελευταίας αγωνιστικής όπου διαιτητές και varίστας τήρησαν εχθρική στάση απέναντι στην ομάδα και στο...καράτε που δεχόταν στην Λαμία.

Δεδομένα, πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν στην διάρκεια της σεζόν όταν το πράγμα θα σοβαρεύει και θα κρίνεται το πρωτάθλημα (και η έξοδος στα προκριματικά του Champions League). Εκεί, θα φανεί μέχρι που φτάνουν τα πόδια της ΠΑΕ...

Σχόλια