Στην λογική του περίμενε



Ο Κ.Μπακογιάννης
έκανε νέα συνέντευξη τύπου, ώστε να κάνει γνωστή την έναρξη της δημοπράτησης του γηπέδου, στον χώρο που θα δημιουργηθεί το νέο αθλητικό κέντρο του Συλλόγου.

Να αναλυθεί κάτι πλέον δεν υπάρχει. Ο κόσμος του Συλλόγου -που ενδιαφέρθηκε αφενός να έχει δικαίωμα ψήφου και αφετέρου άσκησε το δικαίωμα του- αποφάσισε το αύριο του τριφυλλιού σε Ερασιτέχνη και ποδόσφαιρο να βρίσκεται στον Βοτανικό, οι εξελίξεις προχωράνε και σήμερα επαναλήφθηκε πως το γήπεδο θα είναι έτοιμο το 2026.

Το ζήτημα αυτό έχει κουράσει, ταλαιπωρήσει και προσωπικά η όποια προσμονή δεν υπάρχει στον βαθμό που θα έπρεπε. Οπότε είμαι στην λογική του "περίμενε να δούμε". Και ό,τι δούμε, όταν και εάν το δούμε να αποδειχθεί πως ήταν για το καλό του Συλλόγου και το αύριο θα είναι λαμπρότερο από το χθες.


ΥΓ: Όταν έγραφα πως θα ψηφίσω Βοτανικό με βαριά καρδιά, ο βασικός λόγος ήταν ότι δεν υπήρχε η πίστη πως εάν επιστρέψουμε εκ νέου στο σημείο μηδέν για το γηπεδικό, το αύριο θα γινόταν πιο εύκολο. Το μόνο ερώτημα που υπάρχει στο μυαλό μου είναι ένα υπάρχει η διάθεση να δημιουργηθεί ένα μοναδικό γήπεδο που θα εμπνέει και όχι απλά η διάθεση να...βγει η υποχρέωση. Όταν ακούω για εφαρμογή μακετών που είχαν βγει 2 δεκαετίες πίσω, τάφρους (που δεν διαψεύδονται πειστικά) και μεμονωμένες κερκίδες, τότε φοβάμαι πως τείνω προς το δεύτερο.


Σχόλια