Η δύναμη του Παναθηναϊκού λαού έγινε κατανοητή στους πάντες!


 Μπορεί η ομάδα του Ιβάν να είναι ασταμάτητη, όμως χθες όλη η προσοχή βρισκόταν στην κερκίδα.

Ό,τι συνέβη χθες θα περάσει στην ιστορία και θα μνημονεύεται για χρόνια. Ο Παναθηναϊκός λαός έστειλε μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση. Με απόλυτο τρόπο. Σε εχθρούς και φίλους.

Τα πούλμαν που έφυγαν από την Αθήνα…τα κρεμασμένα κασκόλ σε αυτοκίνητα κατά μήκος της Εθνικής οδού…τα γεμάτα τσιπουράδικα στον Βόλο…τα συνθήματα σε κεντρικούς και στενά της πόλης από παρέες στα πράσινα…οι πιτσιρικάδες που χοροπήδαγαν με τους πατεράδες τους πηγαίνοντας στο γήπεδο…οι σημαίες με τριφύλλια σε όλες τις θύρες του γηπέδου…τα μπαλκόνια από ντόπιους προχωρημένης ηλικίασπου φώναζαν να κερδίσει ο Παναθηναϊκός…το ντόμινο τρέλας σε όλα τα συνθήματα…τα τραγούδια κατά την έξοδο από το γήπεδο…το μεταμεσονύχτιο σταμάτημα στην Εθνική με συνθήματα και καπνογόνα…

Όλα αυτά ήταν η πραγματική νίκη και δημιουργήθηκαν από την σπίθα που έβαλε επιτέλους η ομάδα.

Όλα αυτά ήταν η νίκη του Παναθηναϊκού λαού που ενεργοποιήθηκε ξανά.

ΥΓ: Κι αυτός ο κόσμος είναι η πραγματική δύναμη του Συλλόγου. Τόσο η ομάδα, όσο και η Θύρα 13 πρέπει να τον υπολογίζει πολύ περισσότερο. 

ΥΓ2: Μιλάμε για τον ίδιο Σύλλογο που έχει τον ίδιο λαό και τόσα χρόνια λίγοι ιδιοκτήτες παρουσιάζουν σαν χάρη που ασχολούνται με αυτόν τον γίγαντα.


Σχόλια