Να επανέλθει ο Παναθηναϊκός στην θέση που του αξίζει

 


Και όχι, δεν μιλάω μόνο για την 1η θέση, του πρωταθλητή. Αυτό είναι το προφανές. 

Χθες, στο ντέρμπι μεταξύ των δύο γαύρων, πήραμε μια γεύση από αυτό που θέλουμε να λογίζεται ως τα...προσεχώς.

Ο Πάοκ μέσω του προπονητή του διαμαρτυρόταν για ένα -καταφανέστατο- πέναλτι που δεν του δόθηκε και άρχιζε ξανά να αναφέρεται στον Παναθηναϊκό. Κι ο Ολυμπιακός, μέσω του...αντιπροέδρου του, φώναζε για αλλοίωση του πρωταθλήματος, κάνοντας επίθεση στην Άεκ, αλλά είναι δεδομένου πως το μενού (όσο...αδερφικές σχέσεις κι αν έχουν Αλαφούζος-Μαρινάκης) θα περιλαμβάνει κι εμάς σε λίγο καιρό.

Την ίδια στιγμή, η Άεκ έχει ήδη αναφερθεί πάνω από 1 φορά στην ομάδα μας, μιας και την θεωρεί ως την πιο μεγάλη απειλή για το πρωτάθλημα.

Με άλλα λόγια...ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εκεί που του αξίζει, εκεί που πρέπει να είναι. Απέναντι στους διαχρονικούς του αντιπάλους.

Όσο κι αν οι σχέσεις των ιδιοκτητών της ΠΑΕ επηρεάζουν άμεσα εκείνες των ομάδων, ο Παναθηναϊκός πρέπει να διαφοροποιείται από τις φιλίες και τις δουλειές του Αλαφούζου.

Ανέφικτο; Σχεδόν ναι, αλλά όταν σιγά-σιγά τα ΜΜΕ όλων των αντιπάλων και οι δηλώσεις παραγόντων τους, προσπαθούν να υποβαθμίσουν τα κατορθώματα των πράσινων, τόσο η κοινή γνώμη αντιλαμβάνεται πως ο Παναθηναϊκός μεγαλώνει ξανά στην συνείδηση του κόσμου.

Σχόλια