8/8 με...5 off

Το "τρένο" του Γιοβάνοβιτς δεν έκανε στάση ούτε στην Λαμία. Ο Παναθηναϊκός με γκολ των Παλάσιος και Σάντσεθ πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Λαμίας και πλέον ετοιμάζεται να υποδεχτεί τον Άρη για να συνεχίσει ένα σερί που θα πιάσει ιστορικές επιδόσεις. 

Όμως, μαζί με την 8η σερί νίκη στο πρωτάθλημα, το τριφύλλι βίωσε μια πολύ άσχημη συνθήκη φεύγοντας λαβωμένο με μείον...5 παίκτες! Από την μια το σκληρό παιχνίδι της Λαμίας και από την άλλη η ατυχία, ανάγκασαν τον Γιοβάνοβιτς να κάνει 4/5 αναγκαστικές αλλαγές και ύστερα να μένει με 10 παίκτες, μη μπορώντας να αντικαταστήσει τον -πιο σοβαρό- τραυματισμό του Τρουιγιέ.

Έτσι, το νέο τρίποντο αφήνει μια...γλυκόπικρη γεύση και η ομάδα θα έχει να κάνει μια νέα διαχείριση την συνθήκης που προέκυψε.

Όσον αφορά τον αγώνα, ο Παναθηναϊκός του πρώτου ημιχρόνου ήταν ο καλύτερος της φετινής χρονιάς, με τους Παλάσιος-Μπερνάρντ να ομορφαίνουν πάρα πολύ το παιχνίδι μας και την ομάδα γενικότερα να έχει επιθετικές τάσεις που κατέληγαν σε ευκαιρίες από το πρώτο λεπτό.

Δυστυχώς, το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε τον ίδιο ρυθμό με το παιχνίδι να σκληραίνει και τον διαιτητή Φωτιά να ανέχεται τα -πολύ δυνατά- μαρκαρίσματα των γηπεδούχων. 

Σε κάθε περίπτωση, το πιο εύκολο συμπέρασμα που μπορεί να βγει κι από αυτήν την αγωνιστική είναι ότι η ομάδα χαρακτηρίζεται από πειθαρχία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Εμπνέει εμπιστοσύνη, παίρνει αποτελέσματα, βγάζει δυναμισμό, δεν δέχεται γκολ και έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. Σε κάποια φάση, το σερί νικών θα σταματήσει, όμως αυτό το συστατικό που έχει την σφραγίδα του προπονητή αποτελεί εχέγγυο για την συνέχεια του πρωταθλήματος.


ΥΓ: Μακάρι όσα είδαμε στην δεξιά πτέρυγα από τους δύο Λατινοαμερικάνους στο πρώτο ημίχρονο να είναι μια σκηνή από τα προσεχώς...

ΥΓ2: Επιτέλους, βρήκαμε άνθρωπο να βαράει επικίνδυνα κόρνερ.

ΥΓ3: Τσόκαϊ, πολύ καλός.

ΥΓ4: Για την ατυχία του Τρουιγιέ, τι να πούμε. Σε πιάνει η καρδιά σου...

ΥΓ5: Δεδομένο πως το ματς με τον Άρη θα είναι sold out εντός λίγων ωρών από την στιγμή που θα βγουν τα εισιτήρια.

 

Σχόλια