Στο μαξιλαράκι (ασφαλείας) του "Ιβάν"

 


Στο...90, ο Παναθηναϊκός τελικά ολοκλήρωσε την μεταγραφική του ενίσχυση με δύο προσθήκες, των Τρουγιέ και Τσοκάι.

Υπό -οποιεσδήποτε- άλλες συνθήκες θα σήκωνε κουβέντα, εάν η επιλογή να περιμένουμε μέχρι την λήξη των μεταγραφών για να ενισχυθούμε και τα άγνωστα ονόματα, είναι οι σωστές κινήσεις, αλλά από την περυσινή σεζόν, το τριφύλλι βιώνει μια ιδιαίτερη συνθήκη, που έχει ως κεντρικό ήρωα τον άνθρωπο που κάθεται στην άκρη του πάγκου μας.

Ο Γιοβάνοβιτς απολαμβάνει την αποδοχή όλων στον Παναθηναϊκό οργανισμό και εξαιτίας του η πλειοψηφία δεν μπαίνει στην διαδικασία να κρίνει εκ των προτέρων, αλλά περιμένει να δει, μιας και έως σήμερα ο Σέρβος τεχνικός έχει αποδείξει ότι ξέρει και μπορεί.

Το έχει κερδίσει και είναι μαγκιά του.

Ούτε οι καθυστερημένες μεταγραφές (που στοίχισαν στον Ευρωπαϊκό αποκλεισμό), ούτε τα μεταγραφικά μπαμ του γαύρου κλονίζουν την ηρεμία που υπάρχει στο πράσινο στρατόπεδο.

Κι αυτό οφείλεται στο μαξιλαράκι που έχει δημιουργήσει ο ίδιος. Εάν θα είναι ασφαλείας, θα το δείξει η φετινή του πορεία.

Πάντως μέχρι σήμερα, η ομάδα μπορεί να μην μαγεύει με την μπάλα που παίζει, αλλά πείθει σε πολλούς τομείς.


ΥΓ: Ο πιο χαρούμενος άνθρωπος πρέπει να είναι ο Αλαφούζος, αφού μεταξύ άλλων ο Γιοβάνοβιτς του επιτρέπει να καμουφλάρεται και να προσπαθεί να φτιάξει το προφίλ του...(ο άνθρωπος που μας έριξε στην Β Εθνική). 

Σχόλια