4/4


 Πέρυσι η ομάδα "φώναζε" πως θέλει έναν κανονικό επιθετικό που θα σκοράρει, θα τραβάει τις αντίπαλες άμυνες και γενικότερα θα είναι σημείο αναφοράς στο παιχνίδι και με τις κινήσεις του θα καθορίζει την εξέλιξη των παιχνιδιών.

Δεν μπορώ να ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον, όμως ο Σπόραρ μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί στα 4 παιχνίδια της ομάδας και σε όλα έχει παίξει καθοριστικό ρόλο.

1/4: Στην Πράγα μπήκε αλλαγή και κατάφερε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου να κερδίσει την κόκκινη κάρτα του αντιπάλου κι ενώ έφευγε σε αντεπίθεση μόνος με τον τερματοφύλακα

2/4: Στον επαναληπτικό με την Σλάβια -αν και έχασε 2 ευκαιρίες- ήταν στο σωστό σημείο, άνοιξε το σκορ και έδωσε την δυνατότητα στην ομάδα να κυνηγήσει το σκορ πρόκρισης.

3/4: Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στον Ιωνικό, προχώρησε σε μια θαυμάσια ενέργεια προσπερνώντας τον αντίπαλο αμυντικό και τον τερματοφύλακα μέσα σε λίγα μέτρα, κερδίζοντας το πέναλτι που έδωσε εν τέλει την νίκη.

4/4: Στο παιχνίδι με τον Όφη, χρειάστηκε ένα...τσακ για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, να κάνει το 0-2 και ουσιαστικά να κλειδώσει το διπλό στην Κρήτη.


Όχι κι άσχημα...

Σχόλια