Ειδικά στον φορ, δεν δικαιολογείται τόση καθυστέρηση


 Στην αποτίμηση
του βασικού στάδιού της προετοιμασίας, ο Γιοβάνοβιτς παραδέχθηκε πως υπάρχει καθυστέρηση στις μεταγραφικές κινήσεις κι αυτό γιατί δεν υπάρχει σιγουριά πως οι μέχρι πρότινος στόχοι πληρούν όλα τα κριτήρια, ώστε να κάνουν την διαφορά στο ρόστερ.

100% σύμφωνοι.

Όμως, όσον αφορά την περίπτωση του φορ, δεν δικαιολογείται αυτή η καθυστέρηση.

Και λέω δεν δικαιολογείται, καθώς η ανάγκη αυτής της μεταγραφής έχει γίνει κατανοητή σε όλους από τα μέσα της προηγούμενη σεζόν και το είχε παραδεχθεί πολλάκις κι ο ίδιος ο κόουτς.

Δεν γίνεται τόσους μήνες να μην έχουν βρεθεί 2-3 περιπτώσεις από όλη την παγκόσμια αγορά. Εκτός κι αν όλους αυτούς τους μήνες που υπήρχε η παραδοχή πως δεν υπάρχει γκολτζής στην ομάδα, δεν υπήρχε καμία διεργασία από πίσω και αυτή ξεκίνησε με το τρελός της σεζόν.

Οπότε σε αυτήν την περίπτωση δικαιολογημένη η καθυστέρηση και μπορεί άνετα να μεταφραστεί σε προχειρότητα...κι στα όρια της"εγκληματικής" εάν αναλογιστεί κανείς πως σε σχεδόν 2 εβδομάδες είναι οι σημαντικοί Ευρωπαϊκοί αγώνες, που μπορούν να δώσουν άλλη ώθηση σε όλο το τμήμα.


ΥΓ: Πόσο μάλλον, όταν όλα τα...ρεπορτάζ έλεγαν πως θα τα στάξουμε χοντρά για τον φορ, άρα η δεξαμενή θεωρητικά μεγάλωνε.

Σχόλια