Δεν έχει και πολύ νόημα...


 Η μεταγραφική περίοδος
κυλάει με σχεδόν ολόκληρη την ομάδα να αλλάζει και τους...ειδήμονες να προεξοφλούν είτε θετικά είτε αρνητικά την πορεία της ομάδας. Η αλήθεια είναι πως θα έμπαινα κι εγώ σε αυτόν τον πειρασμό, εάν δεν συνέχιζα να αντιμετωπίζω το τμήμα, σαν έναν οργανισμό που βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο.

Μα πως, θα αναρωτηθεί κάποιος...

Αφού, ο ΔΓ βγήκε ξανά στο προσκήνιο...

Μα πως, θα ξαναρωτήσω εγώ.

Πως να μπω στην διαδικασία να κρίνω από τώρα την ομάδα, όταν αλλάζει ξανά η ταυτότητα της και σε όλα τα πόστα ανάθεμα κι αν ήξερα(ν) τι αντιπροσωπεύουν.

Η ΚΑΕ έχει έναν ιδιοκτήτη που ασχολείται, αλλά δεν ασχολείται τόσο, αλλά βγαίνει μπροστά, αλλά δεν επεμβαίνει. Η ομάδα έχει έναν τεχνικό διευθυντή με αρμοδιότητες που μοιάζουν να μην σταματάνε πουθενά. Και η ομάδα έχει τόσα νέα πρόσωπα εντός κι εκτός παρκέ, που αυτό από μόνο του εμπεριέχει ένα ρίσκο και κάνει απαραίτητη την πίστωση χρόνου.

Στις 30/12 καλή ώρα, που παίζουμε με τον γαύρο για την Ευρώπη, μπορεί η ομάδα να βγαίνει στο παρκέ του ΟΑΚΑ με τον αέρα του φαβορί έχοντας κερδίσει τους πάντες ή μπορεί να παλεύει ξανά με φαντάσματα και να αγνοεί λέξεις όπως χημεία.

Και τα ίδια θα έλεγα εάν ερχόταν ο Καλάθης, δεν έφευγε ο Παπαπέτρου και επέστρεφε ο Χενζόνια.

Νέα ομάδα λοιπόν, νέα ταυτότητα, οπότε δεν έχει και πολύ νόημα να προεξοφλούμε την πορεία της, πριν καν την δούμε...


ΥΓ: Η ομάδα χτίζεται ξανά με συγκεκριμένα κουκιά. Αλλιώς δεν θα δικαιολογούταν κάθε κίνηση ως προσπάθεια απελευθέρωσης πόρων για νέο διαθέσιμο μπάτζετ. Κι αυτό δεν είναι κακό από την στιγμή που η ιδιοκτησία αυτό επιθυμεί. Κακό είναι τα παπαγαλάκια να ξημεροβραδιάζονται επιμένοντας πως αλλάζουμε σελίδα.

ΥΓ2: Τώρα που είπα παπαγαλάκια...το SDNA θυμίζει ξεκάθαρα τις ένδοξες εποχές του Derby.

ΥΓ3: Ο ΔΓ τοποθετήθηκε χθες μέσω ίνσταγκραμ για τα Παναθηναϊκά τεκταινόμενα επισημαίνοντας πως ο ιδιοκτήτης οφείλει να κρίνεται με βάση την συνολική εικόνα. Από το καλοκαίρι του 2012, ο Παναθηναϊκός έριξε το ταβάνι του και από την κορυφή της Ευρώπης ως κριτήριο επιτυχίας, έπεσε σε αυτό της εγχώρια επικράτησης με τον γαύρο. Άρα, η συγκεκριμένη ιδιοκτησία προφανώς δεν κρίνεται επιτυχημένη.

Σχόλια