Έκλεισε τον Τσέριν για 4 χρόνια


 Η τρίτη μεταγραφή της ομάδας του Γιοβάνοβιτς ακούσει στο όνομα Άνταμ Τσέριν. Ο Παναθηναϊκός πλήρωσε 700.000 ευρώ την Νυρεμβέργη για να αποκτήσει τον 22χρονο Σλοβένο μέσο για τα επόμενα 4 χρόνια.

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως θα κληθεί να παίξει τον ρόλο που δεν έπαιξε φέτος ο Λούντκβιτς, αποτελώντας στην ουσία έναν παίκτη rotation. Βέβαια, η κίνηση της ομάδας να πληρώσει για να τον πάρει αλλά να τον υπογράψει κιόλας για μια τετραετία, φανερώνει πως υπάρχει κάποιου είδους ελπίδα στο πρόσωοπ του.

Όπως και να χει, θα τον δούμε και θα τον κρίνουμε. Το θετικό, πάντως,  είναι πως προέρχεται από γεμάτες χρονιές με την Ριέκα, όπου αγωνιζόταν δανεικός τα τελευταία 2 χρόνια.


ΥΓ: Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ξεκινάει και ο Παναθηναϊκός ψάχνει 4 ενδεκαδάτες μεταγραφές, σε νευραλγικές θέσεις. Παράλληλα, η Ευρώπη ξεκινάει σε 1 μήνα, οπότε η λογική λέει πως μέσα στο επόμενο 10ήμερο θα έχουν κλείσει τουλάχιστον 3 (;).

ΥΓ2: Μια εξ αυτών είναι η θέση του φορ. Είναι εκείνη που έκανε μπαμ πέρυσι πως χρειάζεται ενίσχυση και πολύ φοβάμαι πως θα είναι η τελευταία που θα κλείσει. Όσο μάλιστα, Καρλίτος και Μακέντα δεν ακούγεται να υπογράφουν αλλού, τότε το πράγμα θα καθυστερεί ολοένα και περισσότερο.

Σχόλια