Δεν τελείωσε την δουλειά


 Το βράδυ της Κυριακής μπορεί να βρίσκει τον Παναθηναϊκό με χαμόγελο. Οι πράσινοι πήραν ένα σημαντικό βαθμό στην έδρα της Άεκ και σε συνδιασμό με την ήττα του Άρη από τον Ολυμπιαό, είναι οι κερδισμένοι της αγωνιστικής και σε θέση ισχύος για το Ευρωπαϊκό εισιτήριο 3 παιχνίδια πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Όμως, υπάρχει ένα όμως...

Όπως έγραψα πριν 1 εβδομάδα, ο Παναθηναϊκός έπρεπε να τελειώσει την δουλειά σήμερα. Έπρεπε να βρει τρόπο να φύγει με το διπλό από το ΟΑΚΑ. Σίγουρα, είναι θετικό πως βρήκε τον τρόπο να μην φύγει ηττημένος, αλλά το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είναι δεδομένα η πιο αξιόπιστη στα play off, οι εμφανίσεις της είναι τόσο πειστικές ώστε να μην φοβόμαστε για την απώλεια του εισιτηρίου, αλλά όσο η δουλειά δεν τελειώνει τόσο τα πάντα είναι ανοιχτά. Ειδικά εάν σκεφτούμε πως μας μένουν Καραϊσκάκη, Τουμπα και ένας Πας που μόνο εύκολη λεία δεν είναι.

Το νόμισμα σήμερα είχε δύο όψεις. Από την μια ο Παναθηναϊκός παρέμεινε αήττητος (για 11 ματς) και κράτησε ξανά το μηδέν στην άμυνα (για 6 ματς) και από την άλλη δεν παρουσιάστηκε τόσο επιθετικός, όσο έπρεπε για να πάρει την νίκη. Από την μια είναι η ικανότητα να μην βάζει τον εαυτό του σε μεγάλους μπελάδες και από την άλλη είναι η ανικανότητα του να κάνει την ζωή του πιο εύκολη.

Επόμενη στάση είναι το Καραϊσκάκη, όπου κι εκεί ο στόχος πρέπει να είναι το διπλό. Κόντρα σε μια (πιο) αδιάφορη ομάδα δεν πρέπει να αφήσουμε κι άλλο την υπόθεση της Ευρώπης ανοιχτή. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένουμε ούτε μέχρι την τελευταία αγωνιστική στην Θεσσαλονίκη, ούτε ο τελικός Κυπέλλου να έχει επιπλέον πρέπει.


ΥΓ: Τι απογοήτευση αυτός ο Βιτάλ..

ΥΓ2: Εκτός των άλλων, καλό θα είναι να κριθεί όσο νωρίτερα γίνεται η Ευρώπη για να μην υπάρχουν σκιές στην παραμονή του Γιοβάνοβιτς και να μην καθυστερήσει αισθητά ο προγραμματισμός.

Σχόλια