Έχει σκοπό να εμφανιστεί η ΠΑΕ;


 Να μην θες να ασχοληθείς στις γραφικότητες των Παοκτζήδων μετά τον τελικό, μπορώ να το κατανοήσω, καθώς σε ένα γαϊτανάκι ανακοινώσεων μπορεί και να βρεθείς στο σημείο να απολογείσαι για το τίποτα.

Όταν όμως, μετά από 10 μέρες, ολόκληρος ο οργανισμός του Πάοκ εξαπολύει επιθέσεις για τον τελικό Κυπέλλου και εσύ, σαν ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχίζεις να σνομπάρεις αυτήν την κατάσταση...αδυνατώ να το κατανοήσω!

Όταν τα παοκτζίδικα άρθρα σκάνε κάθε μέρα και προσπαθούν να πείσουν πως ένα πέναλτι μαρς ήταν εφεύρεση του διαιτητή και έκρυβε δόλο, δεν γίνεται να μην αντιδράς!

Όταν ο προπονητής τους βγαίνει και κάνει δηλώσεις back to back, όσο γραφικός κι αν φαίνεται, δεν γίνεται να του επιτρέπεις να παραποιεί την αλήθεια. Γιατί "πες-πες στο τέλος κάτι θα μείνει"...

Όλος ο κόσμος ακούει έναν Πάοκ να λέει πως έχασε από ένα πέτσινο πέναλτι και δεν ακούει κανέναν Παναθηναϊκό, όχι να αντιδρά, αλλά να δρα μιλώντας με αλήθειες.

Με διαιτητικούς κανονισμούς, με χαρισμένες αποβολές, με πέτρες...

Έχει σκοπό να εμφανιστεί η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ή να το αφήσουμε για κάποια άλλη κατάκτηση;


ΥΓ: Με τον Αϊτόρ και όσες επιθέσεις έγιναν για τον πανηγυρισμό του, επίσης, καμία αντίδραση.

ΥΓ2: Για τα χημικά που άδειαζε η αστυνομία, επίσης, καμία αντίδραση. Προφανώς, αυτά έπεφταν μόνο στο πέταλο της Σπύρου Λούη...


Σχόλια