Μου αρκεί η μεγάλη εικόνα


 Οι εκλογές του Ερασιτέχνη είναι προγραμματισμένες για τις 5 Ιουνίου και τολμώ να ομολογήσω πως ακούγοντας και διαβάζοντας όλα τα...τριγύρω, χαίρομαι!

Ο Μαλακατές θα βρει απέναντι του τον Συνοδινό για την θέση του προέδρου και 21 άτομα θα διεκδικήσουν μια θέση στο ΔΣ του.

Μάλιστα ο νυν πρόεδρος του Ερασιτέχνη προχώρησε σε μια δήλωση που ξεκαθάρισε ποιους υποψήφιους θεωρεί πως πρέπει να στηριχτούν μαζί με το πρόσωπο του, η οποία προκάλεσε αναμενόμενες αντιδράσεις.

Όπως και να έχει, εγώ προτιμώ να μείνω στην μεγάλη η οποία μου αρκεί και έχει να κάνει με την περισσότερες από μια υποψηφιότητες για την προεδρία και το αυξημένο ενδιαφέρον για την νέα διοίκηση.

Και μου αρκεί για τον προφανή λόγο πως στον Σύλλογο υφίσταται ξανά ενδιαφέρον και η ενασχόληση του μαζί του δεν θυμίζει...καταναγκαστικά έργα.


ΥΓ: Την δήλωση Μαλακατέ να "υποδείξει" τους δικούς του, την δικαιολογώ. Ένα ΔΣ εκτός από διαφορετικές φωνές οφείλει να είναι και λειτουργικό, όπως σωστά επισήμανε. Έτσι κι αλλιώς τα ΔΣ της πολυμετοχικής ΠΑΕ, ακόμη τα θυμόμαστε. Όμως αυτή η δήλωση του να μην είναι απόρροια μεγαλομανίας. Ο Βοτανικός δεν ψηφίστηκε εξαιτίας του. Ούτε ο μεγάλος αριθμός μελών και τα γεμάτα κλειστά είναι κομμάτι της επιτυχίας του.

Σχόλια