Για να μην ξεχάσουμε...

Κατά πάσα πιθανότητα, η συγκεκριμένη φωτογραφία δεν θα λέει σε πολλούς τίποτα. Όμως έχει την δική της ξεχωριστή σημασία. Μάρτιος του 2013 και πλέον τίποτα δεν θυμίζει το πάλαι ποτέ κραταίο τμήμα του Ερασιτέχνη. Το γυναικείο τμήμα βόλεϊ μέχρι την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος παίζει για την παραμονή του στην Α1 και αυτό επιτυγχάνεται με διπλό (1-3) στην έδρα του Ηρακλή.

Το πλάνο της ανακούφισης για την αποφυγή του υποβιβασμού είναι χαρακτηριστικό.

Τα επόμενα χρόνια χαρακτηρίστηκαν από αμέτρητες πίκρες και παράδοση άνευ όρων των σκήπτρων στον Ολυμπιακό που απολάμβανε τα εκατομμύρια του ποδοσφαίρου και έχτιζε πλούσιες ομάδες απέναντι σε πτώματα.

Στα τέλη του Ιουλίου, το 2017,  η ΕΟΠΕ αποφασίζει να μην δώσει διορία στον Παναθηναϊκό να βρει λεφτά για να κατεβάσει ομάδα και έτσι ο υποβιβασμός δεν αποφεύγεται και γίνεται κατά κάποιον τρόπο εθελούσιος. Το τμήμα βάζει λουκέτο για 1 χρόνο και από την Pre League κάνει την επανεκκίνηση του.

Γιατί τα λέω όλα αυτά;

Για να μην ξεχάσουμε. Και τώρα που υπάρχει μια δυναμική από τις συνεχόμενες επιτυχίες του Ερασιτέχνη, να αντιληφθούμε την οικονομική ώθηση που μπορούμε να δώσουμε, με το να γραφτούμε στα μητρώα του Συλλόγου.

Για να φτάσουμε σε ψηλότερες κορυφές από παλιά.


 

Σχόλια