Περίεργη απόλυση, ακόμη πιο περίεργη αντίδραση


 Όπως έγραψα
και την μέρα της απόλυσης, δεν πιστεύω πως υπήρξε κάποιος (πλην της διοίκησης) που δεν ένιωσε έκπληξη με την απόλυση του Οικονόμου. Ακόμη όμως μεγαλύτερη έκπληξη, μου προκάλεσε η δήλωση-αντίδραση του πρώην προπονητή μας, που στην ουσία άδειασε την διοίκηση.

Μέχρι και την τοποθέτηση του Οικονόμου θα μετέφραζα την απομάκρυνση του ως απόρροια είτε κακού κλίματος στα αποδυτήρια, είτε άλλων...ηθικών ζητημάτων που μπορεί να προέκυψαν. Όμως, τα όσα είπε έδειξαν πως και για τον ίδιο αυτή η απόφαση ήταν έκπληξη.

Ελπίζω, να ίσχυε κάποια από τις δύο παραπάνω υποθέσεις και η διοίκηση να έτρεξε, να προλάβει τα play off να ξεκινήσουν με καλύτερες συνθήκες και όχι απλά να φοβήθηκαν με τα τελευταία κακά αποτελέσματα. Εκτός των άλλων, η συγκεκριμένη διοίκηση δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους παρεμβατικό ρόλο, οπότε από όπου κι αν το πιάσεις η έκπληξη για αυτήν την εξέλιξη είναι μεγάλη.

Το ζητούμενο όμως δεν είναι ούτε τι αποφάσισε η διοίκηση, ούτε αν έφυγε ο Οικονόμου. Αλλά το πρωτάθλημα. Και μακάρι αυτή η κίνηση να φέρει θετική αντίδραση στην τελική φάση του πρωταθλήματος και να μην γυρίσει μπούμερανγκ.


ΥΓ: Επειδή έχει γίνει λόγος, εάν έπρεπε η διοίκηση να αφουγκραστεί την άποψη του Αραγιάννη, ο οποίος ήταν υπέρ της παραμονής του Οικονόμου...

Θεωρητικά δεν πρέπει να του πέφτει λόγος μιας και ο ένας είναι διοίκηση και ο άλλος χορηγός. Πρακτικά δεν γίνει να μην του πέφτει λόγος, όταν το τμήμα τρέχει από τα λεφτά του και έχει ρόλο στις μεταγραφές και στις διαπραγματεύσεις, μέχρι σήμερα.

Σχόλια