Οι λύσεις στα προβλήματα έρχονται από την ιδιοκτησία και όχι από προπονητές και παίκτες


 Αρέσει, δεν αρέσει
ο νούμερο 1 υπεύθυνος για την σημερινή κατάσταση στο μπασκετικό τμήμα του Συλλόγου είναι ο ΔΓ. Το ξέραμε και το ήξερε ο ίδιος από την στιγμή που ανακοίνωνε πως δεν επιθυμεί να ασχολείται άλλο με την ΚΑΕ και παύει την χρηματοδότηση, περιμένοντας να βρεθεί αγοραστής.

Από εκείνη την στιγμή και μέχρι σήμερα, το μπάσκετ κινείται στην αβεβαιότητα, το μπάτζετ έχει πέσει και σε συνδυασμό με το βαρύ όνομα του τριφυλλιού και τις υψηλές απαιτήσεις που δημιουργεί η ιστορία, τα προβλήματα διογκώνονται.

Προφανώς, τα πάντα στην ζωή κάνουν κύκλους και προφανώς εάν δεν γουστάρει να ασχολείται είναι δικαίωμα του. Όμως, αυτό δεν τον βγάζει από το κάδρο των ευθυνών, ούτε αναιρεί την αξία της θέσης του.

Είναι ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και μόνο εάν βρεθεί αντάξια λύση του ονόματος του Συλλόγου, θα παύσει το πρόβλημα, τουλάχιστον στον βαθμό που υπάρχει σήμερα. Εάν αυτή η συνθήκη κρατήσει κι άλλη σεζόν, τότε είναι δεδομένο πως η γκρίνια θα μεγαλώσει κι άλλο. Τόσο προς την ομάδα, όσο και προς το πρόσωπο του. Και μετά την γκρίνια έρχεται η αδιαφορία και η κατακόρυφη πτώση του τμήματος σε κάθε επίπεδο.

Δεν πιστεύω πως αυτή η κατάσταση μπορεί να κρατήσει για καιρό σε μια ομάδα-πυλώνα του Ευρωπαϊκού μπάσκετ, αλλά δεν γίνεται να μην φοβάμαι κιόλας ζώντας σε εξέλιξη την απαξίωση του ποδοσφαίρου.

Σχόλια