Έκανε το καθήκον του!


 Η Λεωφόρος ήταν γεμάτη, οι παίκτες ξεχείλιζαν από πάθος και η νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό δεν γινόταν να μην έρθει. Το γκολ του Αϊτόρ στο 42' ήταν αρκετό για το τρίποντο που στην πραγματικότητα ήταν...καθήκον.

Εκτός του αυτονόητου, πως όταν παίζεις με τον Ολυμπιακό κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης δεν είναι αρκετό, η ομάδα του Γιοβάνοβιτς όφειλε να προστατεύσει την έδρα της και να μην χάσει έδαφος για τον (ντροπιαστικό) στόχο της Ευρώπης. Έναν στόχο που, όπως φαίνεται, μπορεί να κριθεί και στην τελευταία αγωνιστική των play off. 

Στα του ματς, η διαφορά των δύο ομάδων και ο κυρίαρχος λόγος της σημερινής νίκης ήταν το πάθος. Οι πράσινοι έπαιζαν με το μαχαίρι στα δόντια, δεν άφηναν φάση να ξεφύγει και παράλληλα έβγαζαν αυτοπεποίθηση με το παιχνίδι τους. Μια αυτοπεποίθηση που είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει στην τελική φάση του πρωταθλήματος και έχουν αποφευχθεί τα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα.

Τα επόμενα δύο παιχνίδια που έρχονται είναι τα πιο σημαντικά της σεζόν, μέχρι τα επόμενα. Αρχικά ο πρώτος ημιτελικός με την Λαμία (όπου θα πρέπει να αποκτηθεί σαφές προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό) και ακολούθως το εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη για το πρωτάθλημα, όπου κάθε αποτέλεσμα πιθανότατα να μετρήσει διπλά. 


ΥΓ: Όσο περνάει ο καιρός, τόσο περισσότερο μου αρέσει ο Παλάσιος. 

ΥΓ2: Δεν θα βαρεθώ να το γράφω, πως το ταβάνι της ομάδας διαμορφώνεται και από την νοοτροπία του κόσμου. Οι νίκες απέναντι στον Ολυμπιακό, ειδικά στην έδρα μας, πρέπει να αντιμετωπίζονται ως φυσιολογικό αποτέλεσμα και όχι να τους δίνεται μεγαλύτερη αξία από όση πρέπει. Ειδικά όταν δεν είναι νίκες τίτλοι.

Σχόλια