Χρησιμοποιήθηκαν, αναλώθηκαν, απολύθηκαν


 Κάποια πράγματα, εάν πάρεις κάποιες αποστάσεις, είναι πολύ πιο απλά από όσο νομίζεις.

Έτσι και η περίπτωση του Αλβέρτη με τον Διαμαντίδη.

Όταν ο ΔΓ αποφάσισε πως εν καιρώ πανδημίας η ομάδα θα πορευτεί με έσοδα-έξοδα, τότε φώναξε τους Αλβέρτη- Διαμαντίδη να αναλάβουν την διοίκηση της ομάδας, όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι. Οι ίδιοι δέχθηκαν την πρόταση (εάν έλεγαν όχι στην πιο δύσκολη στιγμή της ομάδας, τι θα άκουγαν;) και μπήκαν σε μια ιστορία που δεν ήξεραν καν τους ρόλους που πρέπει να παίξουν.

Στα σχεδόν 2 χρόνια αναλώθηκαν στις ενωτικές δηλώσεις και στην πραγματικότητα ύψωναν τείχος σε ενδεχόμενα "πυρά" κατά του ΔΓ. Ακόμη και στο "κύκνειο άσμα" τους στο προχθεσινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο κόσμος χειροκρότησε την ομάδα και ποντάρω πως μεγάλο ρόλο έπαιξε η παρουσία τους.

Ενδεχόμενη γιούχα να μεταφραζόταν ως γιούχα προς τους ίδιους και κανένας Παναθηναϊκός δεν θα μπορούσε να προχωρήσει σε τέτοια κίνηση.

Αυτά τα ήξερε ο ΔΓ.

Ενεργοποιηθεί ή όχι, είναι ξεκάθαρο πως αμφότεροι...έπαιξαν τον ρόλο τους. Όποια προσπάθεια απομυθοποίησης τους όμως, στα μάτια του κόσμου, θα στεφθεί από απόλυτη αποτυχία. Όπως ακριβώς και με τον Ομπράντοβιτς, όταν βγήκε στην φόρα η...βιντεοσκόπηση του που έλεγε πως θέλει τον Παναθηναϊκό πρώτο.


ΥΓ: Όσα χρόνια θυμάμαι την παρουσία του ΔΓ στα Παναθηναϊκά τεκταινόμενα, πάντα τον θυμάμαι να πολεμάει "εχθρούς". Από τον Τζίγγερ στην πολυμετοχικότητα  και από τον Ζοτς μέχρι τον Ιτούδη. Διάβασα το άρθρο του (ουσιαστικά) εκπρόσωπου τύπου του και συγκεκριμένα το παρακάτω υστερόγραφο και πραγματικά...αδυνατώ να τους κατανοήσω. Προφανώς, πάντα έχουν δίκιο, πάντα ξέρουν κάτι παραπάνω, πάντα εμείς είμαστε οι πιασμένοι/λοβοτομημένοι/εχθροί του.

ΥΓ2: Η ελπίδα που είχα προ 15ετίας στο πρόσωπο του για το τι θα μπορούσε να κάνει στον Σύλλογο, πλέον είναι ξεκάθαρα τρόμος για το τι μπορεί να κάνει στον Σύλλογο, εάν άπαντες δεν ακολουθούν την γραμμή του.

Σχόλια