Απλά, ΔΕΝ…

Ο Παναθηναϊκός έχασε το πλεονέκτημα έδρας για τους τελικούς του πρωταθλήματος και ποθανότατα το ίδιο το πρωτάθλημα. Κάτι που ακόμη και να κερδίζαμε απόψε, δεν θεωρούσα πως θα το κατακτούσαμε σε σειρά αγώνων.

Σήμερα, δεν γίναμε σοφότεροι. Παίζαμε κόντρα σε έναν πιο ποιοτικό και δουλεμένο αντίπαλο και ποντάραμε να χτυπήσουμε το παιχνίδι στο πάθος και στην δύναμη της έδρας. Τελικά, αυτά δεν ήταν αρκετά και ήρθε η τέταρτη ήττα σε πέντε φετινά ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Παρότι ο Πρίφτης δήλωσε πως τα πάντα θα κριθούν τον Ιούνιο, δεν ξέρω για ποιο λόγο να εθελοτυφλούμε μέχρι τότε. Καθόλη την διάρκεια της χρονιάς η ομάδα δεν έχει δείξει βελτίωση και συνέπεια. Ούτε οι παταγώδεις αποτυχίες τύπου Ουάιτ και Ρος έχουν δείξει κάτι ελπιδοφόρο.

Αν και ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ στον αθλητισμό, δεν θεωρώ πως η χρονιά φέτος μπορεί να μας αφήσει κάποια γλυκιά γεύση. Η ομάδα του Πρίφτη απέτυχε και το μόνο ενδιαφέρον είναι εάν η ΚΑΕ θα μπει σε νέα εποχή με νέο ιδιοκτήτη ή θα παραμένει σε αυτήν την επικίνδυνη αβεβαιότητα που θα ρίξει κι άλλο το πρεστίζ της.

Το έγκλημα δεν πρέπει να επαναληφθεί στο μπάσκετ.


Σχόλια