Ξεφτίλα για story ή έχει κι άλλο;


 101-73. Από τον Ολυμπιακό. Που κάποτε τον νικούσες με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο. Κι όμως αυτό το σκορ δεν είναι τόσο ντροπή, όσο το συναίσθημα της ανακούφισης που ένιωσα για την διαφορά που δεν ξέφυγε κι άλλο. 

101-73. 28 πόντοι διαφορά με την ομάδα και τον προπονητή να προκαλούν λύπηση και να δείχνουν ανάξιοι να ελέγξουν, έστω και στο ελάχιστο το ματς.

101-73. Ξέρετε ποιο είναι το χειρότερο από όλα; Πως Ο,ΤΙ συνέβη σήμερα ήταν αναμενόμενο. Από την μέρα που ο ΔΓ ανακοίνωσε πως πουλάει την ΚΑΕ έναντι 25 εκ. ευρώ, η απαξίωση ξεκίνησε με γοργά βήματα. Και αν συνεχιστεί η συνθήκη του "δεν βρίσκω ενδιαφερόμενο", τότε η ιστορία θα έχει κι άλλα, πιο σκληρά επεισόδια.

Σήμερα, το μόνο που μας κρατάει είναι το συμβόλαιο με την Ευρωλίγκα. Αυτό διασφαλίζει πως το ασανσέρ δεν θα χτυπήσει απότομα υπόγειο.

Δεν έχει κανένα νόημα να ασχολούμαστε ούτε με τον Πρίφτη, ούτε με τους παίκτες μέχρι την λήξη της χρονιάς. Αυτός φορτωθήκαμε και με αυτούς θα πορευτούμε. Είναι δεδομένο πως έχουν γίνει χειρότερες επιλογές από πέρυσι και η τρέχουσα σεζόν είναι η χειρότερη στην Ευρωπαϊκή μας ιστορία.

Έχει όμως πάρα πολύ μεγάλο νόημα να ασχολούμαστε με τον ΔΓ. Όπως έχω ξαναπει, έχει κάθε δικαίωμα να μην γουστάρει να ασχοληθεί (επειδή δεν βρέθηκε κόσμος να τον πιστέψει για το γηπεδικό και επειδή δεν κατάφερε να πετύχει τους όρους του σε αυτό) και να θέλει να αποχωρήσει. ΚΑΘΕ δικαίωμα.

Όμως, όταν δηλώνεις πως θες να φύγεις, πρέπει να ψάχνεσαι να φύγεις. Όταν δεν υπάρχει ενδιαφέρον στα 25 εκ. ευρώ, πρέπει να γίνεσαι ευέλικτος για να βρεις αγοραστή. Όταν αυτό που πουλάς έχεις δηλώσει πως δεν τον βλέπεις σαν επιχείρηση, πρέπει να μην του συμπεριφέρεσαι σαν επιχείρηση. Όταν δεν θες να είσαι μέρος της λύσης, πρέπει να μην είσαι μέρος του προβλήματος.

Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, τότε είναι σίγουρο πως το ΟΑΚΑ θα καταντήσει να μαζεύει συγγενείς και φίλους, οι επιτυχίες δεν θα είναι καν οι είσοδοι στα προημιτελικά και τα ράβε-ξήλωνε θα είναι όλο και πιο σύντομα, όλο και πιο αφερέγγυα.

Εάν δεν είχα βιώσει την κατάντια της μπάλας και είχα εμπιστοσύνη σε αυτόν που κρατάει τα κλειδιά της ΚΑΕ, τότε θα έβγαζα απόψε story στο instagram το σημερινό σκορ για να θυμάμαι έναν κακό εφιάλτη.

Αλλά δεν ξέρω εάν έχει κι άλλο...


ΥΓ: Εάν ποτιστεί με μιζέρια και αυτό το τμήμα, ζήτω που καήκαμε...

ΥΓ2: Θα γράψω κάτι που οι 9/10 δεν θα συμφωνήσουν. Εφόσον δεν απολυθεί ο Πρίφτης, τότε είναι σίγουρο πως στην ΚΑΕ έχουν πάρει απόφαση να τον στηρίξουν μέχρι τέλους. Εάν τα δεδομένα δεν αλλάξουν το καλοκαίρι, τότε πρέπει να τον κρατήσουν. Όταν δεν έχεις μπάτζετ, πρέπει να έχεις ομοιογένεια και να δημιουργήσεις κάποια στεγανά.

ΥΓ3: Πόσο ξενερώνω που είχα δίκιο πριν 10 χρόνια. Πόσο ξενερώνω που κορόιδευα τον εαυτό μου, τα επόμενα...

Σχόλια