Τους χάρισε το Κύπελλο...



Έσβησε, εξαφανίστηκε, χάθηκε στο πιο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού το τριφύλλι και χάρισε το Κύπελλο στον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι ήλεγχαν το παιχνίδι από το δεύτερο δεκάλεπτο, διατηρούσαν σταθερά το προβάδισμα, όμως ένα από τα χειρότερα δεκάλεπτα που έχουμε δει ποτέ (και μάλλον το χειρότερο) σε τελικό διέλυσε κάθε ελπίδα για τον τίτλο.

Ο Παναθηναϊκός εγκλωβίστηκε στην άμυνα του Ολυμπιακού και δεν κατάφερε επί ένα δεκάλεπτο να βρει απαντήσεις. Σκόραρε μόλις 6 πόντους από βολές, δέχθηκε 23 και χάλασε κάθε καλή εικόνα που είχε δημιουργήσει στα προηγούμενα λεπτά του τελικού. 

Επιπλέον, το πρώτο βιολί της ομάδας, ο Νέντοβιτς, σίγησε στο δεύτερο ημίχρονο και η ομάδα του Δ.Πρίφτη έχασε έναν εκ των δύο -και πιο ρεαλιστικό- στόχο της σεζόν.

Η πίκρα γίνεται μεγαλύτερη γιατί η απώλεια του τίτλου δεν ήρθε έπειτα από ένα κακό ματς αλλά μετά από ένα απίστευτο μπλακ άουτ.

Πλέον, το ενδιαφέρον πάει στην κατάκτηση της πρώτης θέσης που θα περάσει λογικά μέσα από το ΟΑΚΑ και στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.


ΥΓ: Ένα ολόκληρο δεκάλεπτο και να μην μπορείς να βρεις απαντήσεις στην άμυνα του αντιπάλου;

ΥΓ2: Γιόβιτς, απογοητευτικός.

ΥΓ3: Κάτι που με φοβίζει για την συνέχεια είναι τα αποτελέσματα της επιλογής του ΔΓ να έχει φέρει την ομάδα σε αυτό το μετέωρο σημείο εδώ και 2 χρόνια. Ποια είναι αυτά; Εκτός της εκλογής φιλο-Ολυμπιακής διοίκησης στην ΕΟΚ, η σημερινή παρουσία των Αγγελόπουλων στις κερκίδες, που είτε έτσι είτε αλλιώς σημαίνει πολλά στα μάτια μου.

Σχόλια