Το είδαμε κι αυτό: Πρόστιμο για μη υβριστικό πανό


 Πριν από καμιά δεκαετία ο διαιτητής διέκοπτε αγώνα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ για το πανό "Πολιτικοί λαμόγια, βουλή των βολεμένων θα σας πνίξει η οργή των εξεγερμένων" και δεν τον ξεκίναγε μέχρι να κατέβει. Με την λήξη του παιχνιδιού, η αστυνομία σταματούσε στο πάρκινγκ του γηπέδου, το αμάξι με το πανό και απαιτούσε να το πάρει μέσω βίας.

Πριν από καμιά πενταετία, ένας άλλος διαιτητής στην Λιβαδειά δεν ξεκίναγε πάλι παιχνίδι του τριφυλλιού λόγω του χαρακτηρισμού φασίστα στον τότε υφυπουργό αθλητισμού, λόγω της τότε τιμωρίας της Θύρας 13.

Το προηγούμενο Σάββατο, ο κόσμος του Συλλόγου ανέβασε ένα ΜΗ υβριστικό πανό με αφορμή τα τραγελαφικά που συνέβησαν στο Λεκανοπέδιο τις μέρες των χιονιών. Ένα πανό, που αντικατόπτριζε την πραγματικότητα και δεν είχε καμία κομματική χροιά, μιας και όσα ανεγράφησαν έχουν συμβεί με όλες τις κυβερνήσεις, που αποδεικνύονται ανάξιες να διαχειριστούν έντονα καιρικά φαινόμενα. 

Εκείνη την ημέρα δεν υπήρξε καμία διακοπή του αγώνα. Όμως, χθες διαβάσαμε πως ο Παναθηναϊκός έφαγε πρόστιμο για το εν λόγω ματς και μια εκ των αιτιών ήταν το πανό που σηκώθηκε!

Και αναρωτιέμαι...

Υπήρξε κάποια βρισιά; Ή απαγορεύεται στα γήπεδα να εκφράζεις την γνώμη σου μέσω πλακάτ ή πανιών;

Πραγματικά, τραγικό...

Σχόλια