Έδειξε ξανά ποιος είναι το αφεντικό!


 Στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος
, ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 3-1 τον Ολυμπιακό στο Μαρούσι και επιβεβαίωσε την ανωτερότητα του απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο.

Από την σεζόν 2019/20, όταν το τριφύλλι επέστρεψε στις επιτυχίες έχει δείξει πως μπορεί και γνωρίζει τον τρόπο να κερδίζει τον Ολυμπιακό εντός κι εκτός. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, ειδικά για την ψυχολογία της ομάδας.

Όμως, ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι η κορυφή και όχι οι νίκες απέναντι στους ερυθρόλευκους. Και σε αυτήν, προς το παρόν, βρίσκεται ο Πάοκ με 2 πόντους διαφορά, που σημαίνει πως η Β φάση του πρωταθλήματος θα είναι συνεχόμενοι τελικοί και το κλειστό του Αγ.Θωμά αναμένεται να είναι καμίνι.

Παράλληλα, τρέχει η ιστορική Ευρωπαϊκή πρόκληση την προσεχή Τετάρτη, στην Τουρκία με τις πιθανότητες να μην είναι υπέρ μας, αλλά την ικανότητα της ομάδας να γεμίζει άπαντες με αυτοπεποίθηση για την έκπληξη.


ΥΓ: Τελικές φάσεις πρωταθλημάτων με μεταφορές βαθμολογίας και νέα μίνι πρωταθλήματα, αντί play off. Μόνο σε εμένα φαίνεται αστείο;

ΥΓ2: Οι 2 αγωνιστικές κεκλεισμένων στην Β φάση πρέπει να έχουν όλους σε αφύπνιση για να μην δοθούν δικαιώματα και υπάρξουν νέες τιμωρίες της έδρας. Στην γωνία μας περιμένουν και φάνηκε.

Σχόλια