Πως να τον δώσεις και πως να τον κρατήσεις;


 Η νέα πρόταση που έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Μαουρίσιο
, κάθε άλλο παρά έκπληξη πρέπει να προκάλεσε. Από το καλοκαίρι ήταν γνωστό πως ο Βραζιλιάνος ψάχνεται να φύγει, με σκοπό να πάρει ένα καλό συμβόλαιο στα 34 του και παρά την άρνηση του τριφυλλιού να τον παραχωρήσει, ήταν δεδομένο πως ο μάνατζερ του παίκτη, θα επανερχόταν στην τρέχουσα μεταγραφική σεζόν με νέα πρόταση.

Κι αν το καλοκαίρι είχε μια φορά λογική το "όχι" σήμερα έχει δύο, μιας και δεν υπάρχει το παραμικρό οικονομικό αντάλλαγμα...

Όμως δεν είναι μόνο το οικονομικό. Η βασική παράμετρος είναι το αγωνιστικό κομμάτι. Με το πέρας των αγώνων, ο Μαουρίσιο κέρδισε -ξανά- όχι μόνο την θέση του βασικού, αλλά και ενός εκ των πιο κομβικών παικτών της ομάδας. Δεν θα είχε καμία λογική, ενώ ο προπονητής δείχνει να ποντάρει πάνω του, την ίδια στιγμή η διοίκηση να συζητάει την παραχώρηση του.

Ναι, οκ για τον Αλαφούζο μιλάμε, αλλά καταλάβατε...

Όπως είναι φυσιολογικό, με κάθε "όχι" του τριφυλλιού αυξάνονται οι πιθανότητες να αποκτήσει ο Γιοβάνοβιτς έναν δυσαρεστημένο παίκτη μέσα στα αποδυτήρια. Δεν είναι παράλογο, όσο επαγγελματίας κι αν λέγεται πως είναι ο Μαουρίσιο.

Έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να φύγει, στα λεφτά που ψάχνει δεν υφίσταται προοπτική ανανέωσης με το τριφύλλι, κάποιος ελκυστικός στόχος δεν υπάρχει, οπότε αποτελεί ρίσκο να μην συζητάει η ομάδα σου την παραχώρηση σου.

Προσωπικά, ελπίζω να μείνει στην ομάδα μέχρι το τέλος της σεζόν και να συνεχίσει ψημένος. Έτσι κι αλλιώς δεν θέλει πολύ γνώση του αντικειμένου για να καταλάβει κανείς πως μιλάμε για τον πιο ποιοτικό παίκτη του ρόστερ μας...

Σχόλια