Να πούμε μια (άβολη) αλήθεια για το γηπεδικό;


 Η Θύρα 13 εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία διευκρίνισε την θέση της σχετικά με τα δικαιώματα του Ερασιτέχνη στην Λεωφόρο και όπως αυτά πρέπει να περάσουν ως έχουν και στην πιθανή μετακόμιση στον Βοτανικό.

Την ίδια στιγμή, φουντώνει ο διάλογος για το γηπεδικό, παραμονές της επικείμενης συνέντευξης τύπου του Ερασιτέχνη. Οι τυφλοί υποστηρικτές της ΔΑ τα βλέπουν όλα ρόδινα, οι τυφλοί εχθροί της ΔΑ τα βλέπουν όλα καταστροφικά και -ευτυχώς υπάρχουν κι αυτοί- οι υπόλοιποι παραθέτουν μια σειρά από ερωτήματα, ώστε να συμπεράνουν, εάν αυτό που προτείνεται στον Σύλλογο είναι κερδοφόρο ή όχι.

Εγώ, θα σας πως κάτι άλλο, το οποίο θεωρώ πως είναι γεγονός.

Εάν, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε διοίκηση που εξέπεμπε σεβασμό και ασφάλεια (οικονομική και μη), τότε καμία συζήτηση δεν θα γινόταν. Ο κόσμος του Συλλόγου θα έδινε το ελεύθερο για το γήπεδο και δεν θα την έψαχνε τόσο.

Εάν υπήρχε μια διοίκηση που είχε τον Σύλλογο πρωταθλητή, που έκανε Ευρωπαϊκές πορείες και έβγαζε προς τα έξω πως είχε διάθεση και όραμα, τότε δεν θα υπήρχε κανένας φόβος για μπλόκο από τον κόσμο.

Θα σας πω δύο απλά παραδείγματα.

1. Η εποχή του Γιώργου Βαρδινογιάννη στο ΟΑΚΑ. 

2. Η εποχή της πολυμετοχικότητας


Ελάχιστοι έλεγαν "μόνο Λεωφόρος" σε άλλες πιθανές έδρες και ελάχιστη θα ήταν η αντίδραση μπροστά σε διοικήσεις που ενέπνεαν και έφερναν αποτελέσματα.

Τόσο απλά. 

Σήμερα, δεν υπάρχει τίποτα από αυτά. Παρά μόνο, ένας άνθρωπος που πήγε να ρίξει την ομάδα στην Β Εθνική και την ξεφτίλισε με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.

Και το Σαντιάγκο Μπερναμπέου να πετύχει, να του χτίσουν, ποιος θα του έχει εμπιστοσύνη;


ΥΓ: Ο Παναθηναϊκός δίνει για να πάρει. Αυτό που δίνει έχει κάποια αξία. Μπήκε στην διαδικασία κανένας από ΠΑΕ και Ερασιτέχνη, να δουν αυτό που δίνουν, πόσο κοστίζει; Ή απλά πήγαν στα γραφεία του Δήμου και ξεκίνησαν τις συζητήσεις, με αρχή πως θα συμφωνήσουν στα νούμερα που τους δίνει ο Δήμος;

ΥΓ2: Προ 13 ετών, μέχρι και πανί είχε σηκωθεί υπέρ του Βοτανικού, στην Κρήτη. Γιατί πολύ απλά, υπήρχε εμπιστοσύνη...

Σχόλια