Η Παναθηναϊκή ανάγνωση της βαθμολογίας δεν έχει καμία σχέση με την Αλαφουζική


 

Το τριφύλλι πάτησε τετράδα λοιπόν με την 7η νίκη του στο πρωτάθλημα και πλέον βρίσκεται στους στόχους που έχει ορίσει η διοίκηση, για έξοδο στην Ευρώπη.

15 αγωνιστικές και μετά από ένα μείγμα συνήθειας στο τίποτα, το κάτι περισσότερο από αυτό μοιάζει με επιτυχία. Είναι το μεγαλύτερο έγκλημα που έχει κάνει στον Παναθηναϊκό ο Γιάννης Αλαφούζος και έχει στιγματίσει μια γενιά.

Όταν λοιπόν ένας πιτσιρικάς που έχει μπολιαστεί με μπόλικες αγωνιστικές ντροπές ή ένας μεγαλύτερος που είτε έχει ξεχάσει είτε έχει συνηθίσει, μπαίνει στην διαδικασία και νιώθει ικανοποίηση που η ομάδα βρίσκεται 2 βαθμούς πάνω από τον πέμπτο με παιχνίδι λιγότερο...πρέπει πάντα να υπάρχει ένας που αρνείται να ξεχάσει και να συνηθίσει στην μιζέρια της τωρινής διοίκησης και να υπενθυμίσει πως ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται 1 βαθμό πάνω από τον πέμπτο, αλλά 18 βαθμούς κάτω από τον πρώτο με αγώνα λιγότερο.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα βιώσει καμία επιτυχία εάν βγει στην Ευρώπη. Αντιθέτως, θα βιώσει μια ακόμη αποτυχία που βρίσκεται ακόμη μια σεζόν μακριά από το πρωτάθλημα.

Ο κόσμος ΠΡΕΠΕΙ να διαβάζει σωστά την βαθμολογία, γιατί μόνο τότε θα την διαβάζουν σωστά προπονητές και ποδοσφαιριστές.  

Σχόλια