Τι πιο φυσιολογικό;


 "Η ομάδα θέλει ηρεμία"..."τι γκρινιάζεις τώρα που πάνε καλύτερα τα πράγματα"..."το μοναστήρι να ναι καλά"...

Χίλια συγνώμη, αλλά δεν το χω.

Διάβασα μετά το παιχνίδι για το κλάμα του Χουανκάρ μετά την ασίστ στο γκολ του Μαουρίσιο και αφού ξεπέρασα το αρχικό σοκ πως φτάσαμε να κλαίμε επειδή βγάλαμε μια καλή σέντρα, είδα πως ο Ισπανός βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα και προς το παρόν είναι άκαρπες, για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Σιγά τον Καφού θα μου πείτε...και θα έχετε δίκιο.

Καφού, ξε-Καφού όμως, ο τύπος έχει χάσει μόλις 1 παιχνίδι και είναι από τους βασικότατους και καλύτερους παίκτες της φετινής ομάδας. Ο Γιοβάνοβιτς τον πιστεύει και η ομάδα εξαρτάται ακόμη περισσότερο από αυτόν, καθώς ο Χατζηθεοδωρίδης δεν πείθει για μπακ απ του.

Κι όμως η διοίκηση δεν μπορεί να τα βρει μαζί του...

Προφανώς, δεν θα έρθει καμία καταστροφή εάν φύγει το καλοκαίρι. Αλλά (και αυτή) η διαχείριση δείχνει πως η ομάδα δεν έχει πλάνο και αγνοεί την λέξη προγραμματισμός.

Δεν είναι πυρηνική φυσική για να καταλάβει κάποιος, πως δεν είναι ό,τι το καλύτερο να κυριαρχεί η αβεβαιότητα έναν παίκτη στον οποίον βασίζεται. Ούτε να πέσει το διαζύγιο μέσα στην χρονιά, με τον αθλητή μοιραία να μην δίνει το 100% των δυνατοτήτων. Αλλά ούτε και να ψάχνεσαι για χειμερινή μεταγραφή σε περίπτωση που στραβώσει η ανανέωση.

Κι αυτό είναι ένα ζήτημα που αφορά μια χρονιά. Δεν βάζω καν στο τραπέζι την λέξη προγραμματισμός για διάρκεια μεγαλύτερη μιας σεζόν. 

Προς το παρόν έχουμε έναν προπονητή που δεν θέλει να δεσμευτεί με την ομάδα για πάνω από 1 έτος, παίκτες που κάθονται στα συμβόλαια τους και ουκ ολίγες μεταγραφές κάθε καλοκαίρι, με βασικό κορμό και ΜΙΑ αγωνιστική κατεύθυνση να αγνοείται.


ΥΓ: Ο Χουανκάρ μπορεί να ζητάει τον ουρανό με τα άστρα ή να θέλει να φύγει. Και πάλι, δεν αφήνεις ανοιχτή την υπόθεση να τρέχει μέχρι τα μισά της χρονιάς. Είτε την κλείνεις το καλοκαίρι, είτε προχωράς σε αντικαταστάτη του πριν ξεκινήσει η σεζόν.Αυτό που κάνει η ΠΑΕ δείχνει αδυναμία.

Σχόλια