Έσκασε...


Mε τον χειρότερο τρόπο ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος στην Ευρωλίγκα
. Το τριφύλλι ηττήθηκε με 19 πόντους διαφορά από τον γαύρο (65-84) μέσα στο ΟΑΚΑ και βρίσκεται προτελευταίος με ρεκόρ 4-13...

Ακόμη και μετά το εγχώριο διπλό στο ΣΕΦ, άπαντες ξέραμε και ξέρουμε την νέα τάξη πραγμάτων που υφίσταται το τμήμα μπάσκετ. Όσο κι αν μας πονάει, η διαφορά ποιότητας είναι δεδομένη και αντικατοπτρίζεται στην βαθμολογικά της Ευρωλίγκα. Ο γαύρος παίζει για το πλεονέκτημα έδρας στους 8 κι εμείς απλά παίζουμε για να βγει η regular season.

Ο αγώνας μας βρήκε από το ξεκίνημα πίσω στο σκορ, η διαφορά αυξομειωνόταν, με τον Παναθηναϊκό να κυνηγάει την μεγάλη επιστροφή στο 3ο δεκάλεπτο και να κάνει ντέρμπι το παιχνίδι, κατεβάζοντας την διαφορά στο σουτ. Όμως, στο 4ο δεκάλεπτο άρχισε να μεγαλώνει ξανά με τα τελευταία λεπτά να είναι διαδικαστικού χαρακτήρα και την διαφορά να γίνεται ντροπιαστική.

Ντροπιαστική, γιατί παρόλο που η δυναμικότητα των δύο ομάδων είναι υπαρκτή και ο αγώνας δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον για εμάς, τα παιχνίδια με τον γαύρο έχουν ΠΑΝΤΑ το πρέπει της νίκης. Όπως η χαρά για το διπλό προ ολίγων εβδομάδων ήταν χαρακτηριστική με την αποθέωση της ομάδας, έτσι και η πίκρα αυτής της ήττας είναι ανάλογη. Και δεν πρέπει να συνηθίσουμε, γιατί τότε ζήτω που καήκαμε...

Το ΜΟΝΟ θετικό (εάν μπορεί να υπάρχει) είναι πως ο χαμηλοτάβανος Παναθηναϊκός κέρδισε το παιχνίδι του πρωταθλήματος, που μπορεί να του δώσει το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς.

Ο Πρίφτης πρέπει να προετοιμάζει από...εχθές την ομάδα για τα εγχώρια ντέρμπι, αφού Ευρωπαϊκό ενδιαφέρον δεν υφίσταται.


ΥΓ: Κρίμα για τον κόσμο που παρά τα ακριβά εισιτήρια, τον τίτλο του...αουτσάιντερ και τον φόβο του κορονοϊού, γέμισε (όσο του επιτρεπόταν) το ΟΑΚΑ, δημιούργησε ατμόσφαιρα ικανή να γυρίσει ένα χαμένο παιχνίδι, αλλά δυστυχώς η πίεση της εξέδρας δεν ήταν ικανή από μόνη της.

ΥΓ2: Το πρωτάθλημα είναι αυτοσκοπός .-

ΥΓ3: ΔΓ ΔΩΣΕ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΕ. Δικαίωμα σου να μην θες να ασχοληθείς. Βρες λύση για το αύριο. Εάν αυτή η κατάσταση συνεχιστεί, θα επέλθει η απαξίωση σε όλα τα επίπεδα και θα είναι ανυπόφορος ο πόνος, ειδικά για αυτό το τμήμα.

Σχόλια