90 < 160 < Όραμα...


 Σε νέα ΑΜΚ στον Πάοκ προχωράει ο Σαββίδης
με τα συνολικά λεφτά που έχει βάλει να αγγίζουν τα 160 εκ. ευρώ. Την ίδια στιγμή, τα αντίστοιχα λεφτά που φαίνεται πως έχει βάλει ο Αλαφούζος (ή σαν Sortivo) στον Παναθηναϊκό είναι στα 90 εκ ευρώ.

Απίστευτο, έτσι;

Από την μια οι Παοκτζήδες πίνουν νερό στο όνομα του Σαββίδη και από την άλλη εμείς έχουμε να κάνουμε με τον χειρότερο παράγοντα που έχει περάσει ποτέ από τον Σύλλογο.

Έβαλε 90 και αν σκεφτείτε πόσα ακόμη εκατομμύρια διαχειρίστηκε από έσοδα, καταλαβαίνετε για πόσο περίεργη μπορεί να χαρακτηριστεί η ιστορική αποτυχία του. Εάν μάλιστα βάλουμε στο τραπέζι και τα πλεονεκτήματα που είχε έναντι του Ρώσου (μεγαλύτερη ιστορία, περισσότερος κόσμος, καλύτερο σημείο εκκίνησης), μιλάμε για σκέτη τραγωδία.

Αλλά ξέρετε κάτι;

Δεν είναι (μόνο) τα εκατομμύρια που κάνουν την διαφορά, αλλά το όραμα.

Ο Σάββιδης τους ανέστησε σε όλα τα επίπεδα και η γενικότερη αίσθηση των κινήσεων του δείχνουν πως θέλει να αλλάξει μακροχρόνια την θέση του πάοκ στην Ελληνική κοινωνία. Μέχρι και στο γήπεδο είναι πιθανό να μας προλάβει.

Από την άλλη ο Αλαφούζος τι όραμα έχει;

Η ανακαινισμένη Λεωφόρος με τους πύργους και τα διαζώματα που έγινε πραγματικότητα σε μια πρόχειρη συνέντευξη τύπου στον Τάφο; Το PAO TV που τελικά δεν μετέδωσε κανένα ματς; η κόντρα με την ΕΟ που κατέληξε σε "δεν ξέρω και δεν είδα"; Mε το προπονητικό κέντρο που θα ξεκινούσαν καλλιέργειες και είναι χειρότερο από την παρατημένη εδώ και σχεδόν μια δεκαετία Παιανία; Τα αγωνιστικά πλάνα που ανακυκλώνονται ανά 3ετία;

Εδώ, τον έχει περάσει ο Καρυπίδης, τι να λέμε τώρα... 

Σχόλια