Σκέφτεται κανένας τον Παναθηναϊκό;


Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες μιας ιστορικής κόντρας ανάμεσα στον Ερασιτέχνη και την ΠΑΕ. Μια κόντρα που δε νομίζω να έχει προηγούμενο. Αφορμή αυτής της κόντρας, τα χρωστούμενα της ΠΑΕ στην Μάνα του Λόχου και αιτία η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δ.Γιαννακόπουλο και Γ.Αλαφούζο για το ποδοσφαιρικό τμήμα του Συλλόγου.

Εξελίξεις δίχως λογική έχουν οδηγήσει το ποδοσφαιρικό μας τμήμα εκτός του σπιτιού της. Γιατί από την μια ο Αλαφούζος δεν θέλει να δώσει τα λεφτά που ζητάει ο Ερασιτέχνης και από την άλλη ο Ερασιτέχνης δεν έχει σκοπό να παριστάνει άλλο τον φτωχό συγγενή.


Δεν θα εξετάσω ποιος έχει δίκιο ή όχι, μιας και ο Σύλλογος έχει πολύ σοβαρότερα προβλήματα να αντιμετωπίσει. Και ένα από αυτά είναι η Λεωφόρος και ότι ουσιαστικά αυτο-αφοπλίζεται και χάνει το μόνο δυνατό στοιχείο που θα είχε να παρουσιάσει η ποδοσφαιρική ομάδα στην μάχη της φετινής σεζόν, που την βρίσκει με πολλά μείον.

Αντί λοιπόν Ερασιτέχνης και ΠΑΕ ή Δ.Γιαννακόπουλος και Γ.Αλαφούζος να τα βρουν ώστε να μην έχουμε ακόμη ένα μπελά με το πολύπαθο τμήμα, με τις κινήσεις τους το έχουν οδηγήσει στην...εξορία και σε μέγα κίνδυνο για ιστορικές τραγωδίες.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΟΥΝ για να μην ζημιωθεί άλλο η ιστορία του Συλλόγου.

Δεν έχει καμία λογική, ούτε η ΠΑΕ να αρνείται να παίξει στην Λεωφόρο και να προτιμά να πληρώσει τα οφειλόμενα στο ΟΑΚΑ παρά στον Σύλλογο, ούτε ο Ερασιτέχνης να διώχνει το ποδόσφαιρο από την Λεωφόρο.

Σχόλια