Όλοι μαζί στο κόλπο: Δεν ανοίγει θύρες για Παναθηναϊκούς η Ξάνθη!


Αυτό που γίνεται δεν έχει προηγούμενο. Πόσες φορές το έχουμε πει και πόσες φορές το ξαναλέμε...

Ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται το Σάββατο στην Ξάνθη για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.Η ΠΑΕ του Γ.Αλαφούζου όπως ήταν αναμενόμενο δεν ζήτησε εισιτήρια για το συγκεκριμένο ματς υπό τον φόβο αντιδράσεων του κόσμου με πανιά και συνθήματα προς το πρόσωπο του.


Αυτό που όμως δεν ήταν αναμενόμενο ήταν πως ο Πανόπουλος, που σε κάθε ματς απέναντι σε μεγάλες ομάδες ανεβάζει τις τιμές των εισιτηρίων στα ύψη για να γεμίσει τα ταμεία της ομάδας του, θα ακολουθήσει την ίδια πολιτική και δεν θα ανοίξει καμία θύρα για τον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Με άλλα λόγια γίνεται με τον πλέον εμφανή τρόπο πως είναι όλοι μαζί στο κόλπο ώστε να μην ακουστούν φωνές διαμαρτυρίας κατά του Γ.Αλαφούζου!

Η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που αποτελείται από αντι-Παναθηναϊκούς απαγορεύει με κάθε τρόπο την παρουσία του κόσμου του Συλλόγου σε οποιοδήποτε γήπεδο.

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως οι αντιδράσεις του κόσμου ενοχλούν και τον αποκλείουν από κάθε γήπεδο που αγωνίζεται το «τριφύλλι».

ΥΓ: Πριν λίγες μέρες σας είχα γράψει πως «ο Αλαφούζος είναι ικανός μέχρι και να του αγοράσει τα εισιτήρια για να μην πάει κανένας Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.»

https://www.panathinaikospress.com/2018/08/mexri-kai-gia-ayto-eisai-ikanos.html

Αμφιβάλλει κανένας πως είναι αρκετά πιθανό να διεξαχθεί και το εντός με την Λαμία κεκλεισμένων με αφορμή την μη έκδοση των εισιτηρίων διαρκείας;

Σχόλια