Κλέίνει το γήπεδο η Ξάνθη γιατί υπάρχει άσχημο κλίμα στον Παναθηναϊκό!


Όσα συμβαίνουν στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια ξεπερνάνε και τις πιο άρρωστες...φαντασιώσεις. Η ΠΑΕ Ξάνθη με αφορμή το μπλόκο που βάζει στους Παναθηναϊκούς ανακοίνωσε πως δεν θα εκδώσει εισιτήρια γιατί υπάρχουν κακές σχέσεις ανάμεσα στον κόσμο του Παναθηναϊκού και την διοίκηση!

(Δηλαδή ανάμεσα στους Παναθηναϊκούς και τους γαύρους της διοίκησης.)


Αν δεν το καταλάβατε...ο Πανόπουλος προτιμά να μην βγάλει εισιτήρια ούτε για τον κόσμο της Ξάνθης και να επιτρέψει να μπουν μόνο οι κάτοχοι διαρκείας!!

Δηάδή, ο άνθρωπος που περιμένει κάθε χρονιά να κάνει γερή μπάζα εις βάρος του κόσμου του Συλλόγου με τα 30ευρα και βάλε εισιτήρια...ο άνθρωπος που όποτε η ΠΑΕ δεν ζήταγε εισιτήρια αυτός άνοιγε κανονικά τις θύρες...αυτός ο άνθρωπος προτιμά να μην βγάλει το παραμικρό από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος!!

Το είπαμε και το πιστεύουμε...ή του αγόρασαν τα εισιτήρια για να τους κάνει την χάρη...ή θα αναστενάξουν οι στοιχηματικές την Κυριακή!

ΥΓ: Λύνει και δένει ο Αλαφούζος για να μην τον κράξουν...

ΥΓ2: Η ανακοίνωση της Ξάνθης,

«Μετά την με απόλυτο και κάθετο τρόπο  δήλωση των εκπροσώπων της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ  στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 17/08/2018, ότι δεν επιθυμεί τη διάθεση εισιτηρίων στους οργανωμένους και μεμονωμένους φιλάθλους της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ λόγω του άσχημου κλίματος που υπάρχει μεταξύ των φιλάθλων και της Διοίκησης, ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει ότι δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε καμία ΘΥΡΑ του γηπέδου.

Η είσοδος θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.»

Σχόλια