Καλά Χριστούγεννα...


Οι φόβοι επιβεβαιώνονται και τελικά όπως ο μεταγραφικός σχεδιασμός του καλοκαιριού έγινε με βάση τον Αλαφούζο, έτσι και η χρονιά θα ξεκινήσει με αυτόν για αφεντικό της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Παρά τις δημόσιες τοποθετήσεις των δύο πλευρών για οριστική συμφωνία, αρχικά στα τέλη του Ιουνίου και έπειτα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, τελικά τίποτα από τα δύο δεν συνέβη.


Η ΑΜΚ που προκηρύχτηκε για να μπει η Pan Asia στο μετοχολόγιο της ΠΑΕ και να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο θα ξεκινήσει στις 21 Σεπτεμβρίου και θα έχει διάρκεια 3 μηνών 3 εβδομάδων 3 μηνών, για να μπουν τα 10.000.000 ευρώ που θα της δώσουν τα κλειδιά του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μετέπειτα θα προκηρυχθεί νέα ΑΜΚ άλλων 10 εκατομμυρίων.

Όπως αντιλαμβάνεστε πάμε από αναβολή σε αναβολή, ενώ τα λεφτά που θα βάλουν οι νέοι επενδυτές έχουν μειωθεί κατά πολύ, αφού οι αρχικές τους δεσμεύσεις έκαναν λόγω για περισσότερα από 40 εκατομμύρια ευρώ, ενώ τώρα μιλάνε για 10+10!

Δεν ξέρουμε τι συμφωνίες έχουν γίνει και γιατί αναβάλλεται συνεχώς η μεταβίβαση των μετοχών, αλλά ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να περάσει πολύ χειρότερη χρονιά από την περυσινή, με τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Γ.Αλαφούζο να έχει πάρει την ομάδα από την Λεωφόρο και μέχρι σήμερα να μην επιτρέπει στον κόσμο της ομάδας να δει από κοντά την αγαπημένη του ομάδα!

Καλά Χριστούγεννα λοιπόν...και γερά στομάχια για αυτά που έρχονται...αφού αυτή η μεταβίβαση μόνο σίγουρη δεν μοιάζει να είναι και οι προοπτικές της μόνο αισιόδοξες δεν φαίνονται.

Σχόλια