To δούλεμα συνεχίζεται: Τελικά δεν τα βρίσκουν Αλαφούζος-Πιεμπονγκσάντ


Την ώρα που το deadline που είχαν δώσει οι πλευρές των Αλαφούζου και Πιεμπονγκσάντ ήταν για τις 30/6 και η 6η Ιουλίου αναμενόταν να είναι η μέρα έγκρισης της ΑΜΚ των 20.000.000 ευρώ, σήμερα διαβάζουμε πως είναι είναι πιθανή η αναβολή της αυριανής ΓΣ επειδή δεν τα βρίσκουν οι δύο πλευρές!


Όλη αυτά την ώρα που ο πρόεδρος της ΠΑΕ ήταν καθησυχαστικός χθες παρά την καθυστέρηση που υπάρχει στην μεταβίβαση των μετοχών και την στιγμή που το ποδοσφαιρικό τμήμα συνεχίζει να συμπεριφέρεται σαν ένα τμήμα που έχει για ιδιοκτήτη τον...ή μάλλον μια Κυπριακή offshore εταιρία που έχει σκοπό να βάλει λεφτά με το σταγονόμετρο ώστε απλά να διατηρεί με καλώδια τον...νεκρό Παναθηναϊκό.

Όμως το ερώτημα είναι άλλο...

Αλήθεια τι διαβεβαιώσεις πήρε ο Δώνης για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο και τι εγγυήσεις δόθηκαν στον Νταμπίζα για να εξαγγέλλει περιόδους κανονικότητας στην ομάδα;

Η ουσία είναι μια...

Ενώ όλοι περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει...ο χρόνος περνάει...και ο Αύγουστος θα μας βρει με τον Αλαφούζο να συνεχίζει το καταστροφικό του έργο.


ΥΓ: Γιατί να μην γίνει η ΓΣ και να μην εγκριθεί η ΓΣ; Ας την εγκρίνουν...μπας και βρεθεί κάποιος να του πάρει το πακέτο από τα χέρια...να φύγει δεν θέλει;

Σχόλια