Τρίτη, 10 Ιουλίου 2018

Σπόντες για Παπαπέτρου από τον...συμπαίκτη του Σπανούλη


Ο Δ.Αγραβάνης δεν πήρε με καλό μάτι την μεταγραφή του Ι.Παπαπέτρου στον Παναθηναϊκό και είπε να το δείξει με ένα story που παραπέμπει παράλληλα στον Δ.Γιαννακόπουλο από το «Scarface», λέγοντας χαρακτηριστικά:


«Αυτοί που δεν ξέρουν το νόημα της πίστης δεν μπορούν να καταλάβουν το κόστος της προδοσίας»

Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψη του. Ακόμη και οι...συμπαίκτες του Σπανούλη...: Την ίδια στιγμή ο Πρίντεζης δήλωνε χθες:

«Καμιά φορά πρέπει να είσαι ψυχρός και να παίρνεις δύσκολες αποφάσεις. Είναι φίλος μου, είναι κουμπάρος μου, είναι ώριμος για την ηλικία του, το σκέφτηκε πολύ για να το κάνει. Αν είναι σωστό ή λάθος θα φανεί στο μέλλον. Στην Ελλάδα πολλά θα ειπωθούν, για κάποιους είναι σωστή και φυσιολογική η μετάβαση από τον ένα "αιώνιο" στον άλλο, κάποιοι άλλοι είναι πιο συναισθηματικοί. Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει τι είναι σωστό και τι λάθος. Αν πάει στον "αιώνιο" αντίπαλο, στο παρκέ θα θέλω να τον κερδίζω, εκτός παρκέ θα είμαστε για πάντα φίλοι. 

Ο Ιωάννης πήρε μια απόφαση συνειδητή, νιώθει ότι αυτή η απόφαση θα τον βοηθήσει. Όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Αν αυτή η μετάβαση ήταν σε άλλη ομάδα, δεν θα ασχολούταν κανείς. Τώρα, θα έχει σίγουρα κάποια περισσότερα σχόλια»

Διαφορές ανθρώπων..

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου