Τετάρτη, 4 Ιουλίου 2018

Πόσα παίρνεις για να ξεφτιλίζεσαι;


Ο...πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου, βρέθηκε στην «πρώτη» και όπως συνηθίζει ήταν ιδιαίτερα λαλίστατος και...ήρεμος για την συνέχεια.

Την ώρα που ο περισσότερος κόσμος του Συλλόγου αρνείται να ασχοληθεί με τα διοικητικά και η ομάδα βρίσκεται σε ιστορική ανυποληψία από τους πάντες, ο Β.Κωνσταντίνου δήλωσε αισιόδοξος και χαρακτήρισε φυσιολογική την καθυστέρηση στην μεταβίβαση της ΠΑΕ.


Το ερώτημα είναι ένα: Πόσα παίρνει για να συνεχίζει να ξεφτιλίζεται με τέτοιες δηλώσεις;

8.000 ευρώ είναι ικανά για να μην σέβεται πλέον τίποτα και να αβαντάρει συνέχεια την εκδικητική στάση του αφεντικού του;


Αναλυτικά όσα δήλωσε στους εκπρόσωπους τύπου:

«Είναι η πιο δύσκολη σεζόν, μια σεζόν που έχει πολλά θέματα τα οποία πρέπει να λυθούν από τη μεριά του Παναθηναϊκού. Ο Παναθηναϊκός έχει επενδύσει σε δύο ανθρώπους που ξέρουν καλά την ομάδα, τον Γιώργο Δώνη και τον Νίκο Νταμπίζα. Έχουν βάλει ψηλά τον πήχη και καλά κάνουν. Εύχομαι καλή δύναμη σε όλους, θέλω τη συσπείρωση του κόσμου, ανεξάρτητα από το ποια διοίκηση θα υπάρξει στο μέλλον. Να στηρίξουν τα νέα παιδιά, να συμπαρασταθούν στους παλιούς και όλοι μαζί να φτιάξουμε έναν Παναθηναϊκό ανταγωνιστικό.

Υπάρχει μια γενική συνέλευση την Παρασκευή για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και αλλαγή ΔΣ. Μετά θα δούμε τι θα κάνουμε. Όποιος είναι να έρθει, θα έρθει. Όποια διοίκηση κι αν είναι θα έχει τον ίδιο στόχο και τις ίδιες δυσκολίες. Θα προωθηθούν νέα παιδιά που έχουν μέλλον και όλοι αυτοί μαζί με τους παλιούς και το τεχνικό επιτελείο θα δουλέψουν για να περάσουμε τον πρώτο χρόνο. Ο κόσμος αγωνιά, όπως κι εμείς. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία τοποθέτηση από κανέναν πέρα από την Παναθηναϊκή Συμμαχία που θέλει να συμμετέχει στη συνάντηση της Παρασκευής. Δεν μας έχουν ενημερώσει, αλλά φαντάζομαι ότι θα είναι. Δεν έχουμε κάποια ενημέρωση, πιστεύω πως η καθυστέρηση που υπάρχει είναι φυσιολογική, δεν υπάρχει καμία ανησυχία, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει»


YΓ: Τα 8.000 ευρώ είναι ένα...τυχαίο νούμερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου