Γ.Δώνης: «Μέχρι αρχές Αυγούστου να έχει διαμορφωθεί το ρόστερ»

Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΔΙΑ: ΤΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ;
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΙ ΑΝ ΗΞΕΡΑ...ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΙ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΕΧΕΙ

Αναλυτικά οι δηλώσεις που έκανε στο site Sdna πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Ολλανδία:


Για το αν είναι η πιο «περίεργη» προετοιμασία της καριέρας του: 

«Δεν το βλέπω έτσι, εμείς λειτουργούμε όχι περίεργα. Λειτουργούμε πολύ σωστά, πολύ σοβαρά και οι πρώτες δέκα ημέρες είναι ένα καλό δείγμα. Δεν μπορούμε να λέμε πολλά πράγματα όμως υπάρχει και καλό κλίμα και καλή διάθεση. Τα παιδιά ανταποκρίνονται πολύ καλά στην προπόνηση».

Για το τι μπορούμε να περιμένουμε σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας: 

«Αυτό το στάδιο είναι δύσκολο γιατί τα παιδιά προσπαθούν να προσαρμοστούν σε έναν καινούργιο τρόπο παιχνιδιού, στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης. Μπαίνουμε πολύ δυνατά στα φιλικά και εκεί έχω κάποιους φόβους και κάποιους ενδοιασμούς για να μην έχουμε τραυματισμούς. Νομίζω το πιο σημαντικό είναι να δω πως αφομοιώνουν κάποια πράγματα και να έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα».

Για το αν περιμένει ενίσχυση του ρόστερ όσο ο Παναθηναϊκός θα βρίσκεται στην Ολλανδία: 

«Περιμένουμε να διαμορφωθεί το ρόστερ μέχρι τέλη Ιουλίου, αρχές Αυγούστου. Δεν είναι μόνο η επίθεση, είναι και η άμυνα. Να δούμε μετά την ολοκλήρωση του ρόστερ πως θα έχει διαμορφωθεί η κατάσταση».

Για το αν ήταν συνειδητή επιλογή να παίξει ο Παναθηναϊκός δυνατά φιλικά παιχνίδια από την αρχή: 

«Ήθελα να παίξουμε δυνατά παιχνίδια απλά η σειρά και η διαθεσιμότητα δεν είναι κάτι που εξαρτιόταν καθαρά και μόνο από εμάς. Τυχαίνει την Τρίτη το πρώτο φιλικό να είναι αρκετά δύσκολο με ομάδα που είναι πιο μπροστά από εμάς αλλά το θέμα δεν είναι το αποτέλεσμα. Το θέμα είναι να δω κάποια πράγματα και το πρώτο έχω στο μυαλό μου είναι να αποφύγουμε τα προβλήματα».

Σχόλια