Ενεργοποιείται η κάρτα φιλάθλου στον Παναθηναϊκό;


Όπως έγινε γνωστό, εκπρόσωποι του Ερασιτέχνη και της ΠΑΕ είχαν συνάντηση χθες με θέμα συζήτησης την ενεργοποίηση της κάρτας φιλάθλου στα ποδοσφαιρικά ματς του Συλλόγου.

Συγκεκριμένα, για να μπορεί κάποιος να αγοράσει εισιτήριο απλό ή διαρκείας θα πρέπει να συνδράμει ανά σεζόν ένα ποσό που θα αντιστοιχεί στην κάρτα φιλάθλου και τα λεφτά θα πηγαίνουν προς ενίσχυση του Ερασιτέχνη.

Αυτό το μέτρο ισχύει από φέτος στις κάρτες διαρκείας του μπάσκετ και η λογική λέει πως θα ισχύει και στα μεμονωμένα εισιτήρια του τμήματος.


Εκείνο που μένει να αποσαφηνιστεί είναι εάν θα υπάρχει μια κι ενιαία βάση δεδομένων, οπότε όποιος φίλος του Συλλόγου θέλει να αγοράσει κάποιο εισιτήριο για ποδόσφαιρο ή μπάσκετ να μην χρειάζεται να πληρώνει την κάρτα φιλάθλου για το εκάστοτε τμήμα.

Πρόκειται για ένα μέτρο που θα βοηθήσει σημαντικά οικονομικά τον Ερασιτέχνη και έχει ήδη εφαρμοστεί σε άλλα Ελληνικά κλαμπ.

Η λογική λέει πως πρόκειται για ένα...μεταβατικό στάδιο, ώστε στο τέλος να καταλήξει σε υποχρεωτική εγγραφή στα μητρώα του Συλλόγου για να υπάρχει το δικαίωμα αγοράς εισιτήριου αγώνα για οποιοδήποτε τμήμα. Είναι κάτι που θα βοηθήσει τόσο οικονομικά, όσο και σε θέμα νοοτροπίας τον κόσμο.

Σχόλια