Aυτό δεν έχει ξαναγίνει: Υπερδεκαπλάσιες αποδόσεις των στοιχηματικών εταιριών για να πάρει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα!


Αν κάτσει κάποιος να απαριθμήσει τα αρνητικά ρεκόρ στην ιστορία του ποδοσφαιρικού τμήματος, πιθανότατα όλα θα έχουν ένα κοινό παρανομαστή, τον Γ.Αλαφούζο.

Τόσο εντός, όσο κι έκτος αγωνιστικών χώρων, ο Παναθηναϊκός βιώνει εξευτελιστικές καταστάσεις εξαιτίας ενός ανθρώπου που κορόιδεψε τον κόσμο του Συλλόγου και προσπάθησε να τον μπλέξει στα πολιτικά και επιχειρηματικά του παιχνίδια.


Αυτά είναι γεγονός...όπως γεγονός είναι η παρουσία του μέχρι και σήμερα στην κεφαλή της ΠΑΕ. Σαν να μην συνέβη τίποτα...χωρίς κανένας να ξέρει που και πόσα δεκάδες εκατομμύρια χρωστάει η ομάδα.

Ένα ακόμη "κατόρθωμα" του λοιπόν είναι η περαιτέρω διάλυση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Με μπάτζετ μικρομεσαίας ομάδας, με -6 βαθμούς, με περιορισμό μεταγραφών, με με με...

Όλα αυτά έχουν κάνει τον Παναθηναϊκό μια μη υπολογίσιμη δύναμη στον Ελλαδικό χώρο.

Αυτή η κατάντια που πέτυχε με τους χειρισμούς του ο Γ.Αλαφούζος είναι από σήμερα μετρήσιμη, αφού οι στοιχιηατικές εταιρίες δίνουν δεκαπλάσιες και βάλε αποδόσεις για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα...!

Ενδεικτικές αποδόσεις οι παρακάτω...





Όσο είναι αυτός ή αυτοί που θέλουν αυτόν...έχει και παρακάτω...

Σχόλια