Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018

Νέα εποχή στον Ερασιτέχνη


O Δ.Γιαννακόπουλος θα είναι ο νέος πρόεδρος του Ερασιτέχνη και η Μάνα του Λόχου περνάει από σήμερα σε νέα εποχή.

Η βαθιά παρακμή που είχαν πέσει τα τμήματα του Συλλόγου φαίνεται πως σήμερα λαμβάνει κι επίσημα τέλος και πλέον άπαντες στο τριφύλλι μπορούν να ελπίζουν σε καλύτερες μέρες.


Θα μου επιτρέψετε να μην αισιοδοξώ τόσο για τις αγωνιστικές επιτυχίες που δεδομένα θα έρθουν, αλλά να ελπίζω στην όλη νοοτροπία των τελευταίων δηλώσεων του Δ.Γιαννακόπουλου, για μια προσπάθεια ο Σύλλογος να γίνει σε κάποια φάση, όσο το δυνατόν γίνεται οικονομικά ανεξάρτητος.

Ο κόσμος οφείλει να κάνει αυτό που δεν έκανε τόσα χρόνια. Να γραφτεί στα μητρώα του Α.Ο και να γίνει μέρος του Συλλόγου.

Οι δηλώσεις που έκανε σήμερα ο Δ.Γιαννακόπουλος:

«Από το 2012 μου ζήτησαν να αναλάβω. Ήξερα ότι η θέση μου είναι στην κερκίδα, αλλά τώρα, γυρνώντας πίσω, βλέπω επιτυχίες. Βλέπω τώρα την κατρακύλα του Ερασιτέχνη και ζήτησα την άδεια από τον θείο και τον πατέρα μου να αναλάβω. Μου είπαν "προχώρα" και είμαι εδώ σήμερα. Τα τελευταία χρόνια ο Ερασιτέχνης κατρακυλάει και στόχος είναι να ανατρέψουμε την κατάσταση.

Πρώτος στόχος είναι οι ίδιοι άνθρωποι του μπάσκετ με την γνώση που έχουμε να σταματήσουμε την κατρακύλα. Θέλουμε εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες μέλη. Κανείς δεν περισσεύει. Πρέπει τα λάθη να μείνουν στο παρελθόν και να κάνουμε τον Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ.

Υπάρχουν διοικήσεις, που έχουν υπογράψει συμβάσεις, που δεν είναι προς όφελος του Παναθηναϊκού. Ένα θα σας πω: ο Ερασιτέχνης νοικιάζει στην ΠΑΕ το γήπεδο για 50.000 ευρώ. Θα πρέπει όλοι μαζί να κοιτάξουμε το συμφέρον του συλλόγου, για να συνεχίσουν να υπάρχουν Παναθηναϊκοί. Εμένα με νοιάζει όλοι οι Παναθηναϊκοί να στεγάζονται στο ίδιο μέρος. Στόχος της πρώτης χρονιάς είναι να επιστρέψουμε σε ένα επαγγελματικό επίπεδο. Τη Δευτέρα το πρωί θα πάω να εξοφλήσω όλα τα χρήματα προς το δημόσιο».
Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου