Μυρίστηκε χρήμα και άρχισε τα όνειρα


Με την είσοδο του Δ.Γιαννακόπουλου στον Ερασιτέχνη να είναι προ των πυλών και τον στόχο στο βόλεϊ αντρών για του χρόνου να είναι ο πρωταθλητισμός, είναι δεδομένο πως το «τριφύλλι» θα γίνει ξανά ελκυστικό για τους αθλητές.

Να πούμε την αλήθεια δεν περιμέναμε πως ένας από αυτούς -και μάλιστα από τους πρώτους- θα ήταν ο Λ.Αγκάμεζ που δήλωσε στο «Έθνος της Κυριακής» πως θέλει να επιστρέψει και να κλείσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό!


Όσο κι αν είναι μεγάλη η επιθυμία μας να δούμε την...αμαρτωλή μας αγάπη να πρωταγωνιστεί ξανά, σίγουρα κάποιες ηθικές αρχές πρέπει να μπαίνουν σε προτεραιότητα. Όσο αναγκαία κι αν είναι η στελέχωση του τμήματος με παίκτε επιπέδου Αγκάμεζ, εξίσου αναγκαία είναι και η Παναθηναϊκή αξιοπρέπεια.

Με άλλα λόγια...μπορεί ο Αγκάμεζ να μυρίστηκε χρήμα και να έσπευσε να δηλώσει παρουσία, αλλά ο κόσμος δεν ξεχνάει πόσο...Παναθηναϊκά φέρθηκε στον κόσμο του Συλλόγου, στην Κυψέλη πριν από μόλις 1 χρόνο...

Αυτός που φώναζε «σας γαμάω»...αυτός που φιλούσε το τριφύλλι...αυτόν τον τύπο δεν τον χρειαζόμαστε για να πάμε μπροστά.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η Ελλάδα είναι η πατρίδα μου. Εδώ θα μείνω όταν σταματήσω την καριέρα μου. Εδώ θα μεγαλώσουν τα παιδιά μου. Στην Ελλάδα κέρδισα τα πάντα. Οι Ελληνες με αγκάλιασαν σαν αδελφό τους. Νιώθω ασφάλεια και ευτυχία. Είμαι υποχρεωμένος σε αυτή τη χώρα. Σαν επαγγελματίας είμαι ευγνώμων που αγωνίστηκα στον Ολυμπιακό. Το όνειρο όμως είναι να γυρίσω στον Παναθηναϊκό. Είναι η ομάδα που έκλαψα και ανδρώθηκα. Μαθαίνω πως γίνεται προσπάθεια να οργανωθεί πάλι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός. Είναι το πιο ωραίο νέο που έχω ακούσει. Το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου. Μακάρι όταν γυρίσω να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό για τον τελευταίο αγώνα της καριέρας μου»

Σχόλια