Θα έρθει σαν τεχνικός διευθυντής αλλά δεν θα είναι τεχνικός διευθυντής


Παράλογων συνέχεια στον Παναθηναϊκό. Σημερινά δημοσιεύματα του τύπου αναφέρουν πως εντός της εβδομάδας θα οριστεί τοποτηρητής στην ομάδα, ώστε να ελέγχονται οι κινήσεις στο ποδοσφαιρικό τμήμα από πλευράς Πιεμπονγκσάντ.

Μάλιστα, στα ίδια δημοσιεύματα τονίζεται πως η παρουσία Νταμπίζα έχει να κάνει περισσότερο με την διεκπεραίωση στις υποθέσεις των Λουντ, Δώνη, του προπονητή και στα οφειλόμενα των παικτών.


Με άλλα λόγια, παρά τα δημοσιεύματα πως Αλαφούζος-Πιεμπονγκσάντ συμφώνησαν για Νταμπίζα, φαίνεται πως κάτι τέτοιο απέχει από την πραγματικότητα.

Σε συνδυασμό μάλιστα με τον οικονομικό έλεγχο που αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 15/6 απορούμε τι σόι προγραμματισμός θα υπάρξει στην ομάδα.

Αλλά και πάλι δεν είναι αυτό το ζητούμενο, αφού υπάρχουν πολύ μεγαλύτερες απορίες όπως αυτή για τον Νταμπίζα.

Με ποια λογική ήρθε στον Παναθηναϊκό; Για να κάνει τον τεχνικό διευθυντή ή να παριστάνει τον "μπάτσο" του Αλαφούζου στους παίκτες;

Επίσης, τι πλάνο του προτάθηκε και είπε ναι; Γιατί εδώ καλά-καλά ούτε ο ίδιος ξέρει αν θα είναι σε 1 μήνα στην ομάδα, σε περίπτωση που γίνει η μεταβίβαση στην ΠΑΕ.

Εκτός κι αν...ο Αλαφούζος είναι πεπεισμένος πως ο οικονομικός έλεγχος θα είναι αποτρεπτικός για τον Ταϊλανδό...εκτός κι αν θα υπάρξει ένα είδος συνεργασίας του χρόνου και πάμε για ακόμη μια μεταβατική χρονιά...

Σχόλια