Δευτέρα, 7 Μαΐου 2018

Redstone: «Σε όποιον κι αν ανήκει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, το Αthens Alive μπορεί να διασφαλίσει το μέλλον του Συλλόγου για τις επόμενες δεκαετίες»


Ο Μαρκ Αλεξάντερ, εκπρόσωπος της Redstone, πήρε θέση για τις εξελίξεις στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Live Sport», δήλωσε τα εξής:


«Το Athens Alive θα παραδώσει χώρους πολυτελείας, γραφεία, πάρκα, χώρους άθλησης, εμπορικά καταστήματα και θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, με τους συνεπακόλουθους φόρους και εισοδήματα. Η κυβέρνηση θέλει τόσο πολύ το πρότζεκτ, όσο οι Έλληνες πολίτες και το κονσόρτσιουμ. Εργαζόμαστε σκληρά με την κυβέρνηση για να υλοποιήσουμε αυτό το όρμα για την Ελλάδα, την Αθήνα και τις αθλητικές ομάδες. Περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί με τον Παναθηναϊκό. Εμείς ενδιαφερόμαστε ακόμα.

Ένα πράγμα είναι βέβαια: το Athens Alive θα δημιουργήσει ένα υπερσύγχρονο σπίτι για τον σύλλογο και τους οπαδούς, διασφαλίζοντας το μέλλον του για δεκαετίες. Αυτή είναι η αδιαμησβήτητη αλήθεια, σε όποιον και αν ανήκει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου